додому Новини Черкащина На Черкащині чоловік ледь не відправив на той світ дворічного сина і...

На Черкащині чоловік ледь не відправив на той світ дворічного сина і 10-річну падчерку (ФОТО)

0

28 серпня близько шостої години вечора працівники "швидкої" у Тальному отримали виклик про "тілесні ушкодження", які завдав чоловік названій 10-річній дочці та своєму 2-річному сину. Про це інформує пресслужба КУ "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР".

Медики терміново виїхали в село Заліське Тальнівського району. На місці події вони виявили дівчинку, яку вітчим порізав ножем. Поки дитині надавали першу медичну допомогу, фахівці ДСНС витягли з криниці хлопчика, якого туди кинув батько. Матері в цей час вдома не було, оскільки вона пасла череду.

За лічені хвилини фахівці надали постраждалим дітям допомогу та доправили до Тальнівської ЦРЛ: дівчинку з численними різаними ранами шиї, м’яких тканин плеча і живота, хлопчика ж – із закритою черепно-мозковою травмою, переохолодженням та мозковою комою.

За інформацією пресслужби ГУНП у Черкаській області, зловмисника поліцейські знайшли на території району, де він переховувався в кущах.

Чоловіка затримали, з ним працюють слідчі. За вказаним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство  двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком  від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах жінка підрізала чоловіка.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version