додому Новини Кримінал На Черкащині членів організованої банди взяли під варту

На Черкащині членів організованої банди взяли під варту

0
бандит напад зброя

Про підозру повідомили членам озброєної банди за фактом вчинення розбійних нападів та таємних викрадень чужого майна (ч. 5 ст. 185, ч. 4 ст. 187, ст. 257 КК України). Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

бандит напад зброя

Установлено, що на початку 2021 року підозрювані зорганізувались в озброєну банду, для забезпечення діяльності якої придбали вогнепальну зброю та набої до неї, що використовували під час злочинів.

У період з квітня до липня 2021 року члени банди вчинили ряд розбійних нападів і таємних викрадень чужого майна на території Черкаської та Вінницької областей, завдавши збитків потерпілим на загальну суму понад 2 млн грн.

Вказані особи в своїй злочинній діяльності використовували знаряддя для зламу запірних механізмів (замків, засувів тощо), пошкодження сіток, решіток, а з метою власного маскування перед вчиненням розбійних нападів і крадіжок перевдягались в одяг темного кольору, надягали рукавички, захисні окуляри та балаклави.

Наразі всім членам банди обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляла раніше vikka.ua, іркліївський різака: чоловіку “світить” до 7 років в’язниці

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version