НовиниЧеркащинаНа Черкащині члени проросійської партії тікають «із корабля»

На Черкащині члени проросійської партії тікають «із корабля»

-

- Advertisment -

Троє смілянських депутатів від партії «Опозиційна платформа – за Життя» вийшли з партії і розформували фракцію. Про це вони заявили, надіславши листа на ім’я смілянського міського голови. Щоправда, лист не має дати та вхідного номеру. А опублікований він був 13 березня – через 19 днів після початку війни із РФ.

Про свій вихід із партії «Опозиційна платформа – за життя» заявили депутати Смілянської міської ради Богдан Поліщук (підприємець), Олександр Ткаченко (директор комунального підприємства) та Андрій Шапошник (підприємець).

«Виборці обирали нас до Смілянської міської ради для розвитку міста, інфраструктури, медицини, підвищення рівня життя, а не для допомоги чи будь-яких сприянь російському ворогу», – йдеться у заяві.

Смілянські депутати ОПЗЖ також стверджують, що засуджують дії деяких членів своєї партії, які підтримують агресора, та заявляють, що розформовують свою фракцію ОПЗЖ у міській раді Сміли. Також вони стверджують, що заяви про вихід з партії були ними написані ще 24 лютого 2022 року, в день нападу Росії на Україну.

«Зараз ми працюємо над тим, чим і повинен займатися кожен українець– підтримуємо захист нашої країни від окупанта», – наголошується у заяві.

Нагадаємо, що в Смілянській міській раді було чотири депутати від ОПЗЖ. Одного із них – Сергія Зайцева – на минулому тижні затримали працівники СБУ і звинуватили у державній зраді.

Датальніше про це читайте

На Черкащині затримали чиновників, які «чекали Путіна» (ВІДЕО, ФОТО)

Між тим, в Смілянській міській раді працює ще три депутати проросійської партії «НАШ КРАЙ». Лідером цієї політичної сили є Євгеній Мураєв.

Читайте також

Гурт із Черкас записав патріотичну пісню: «Наші хлопці гасять москалів» (ВІДЕО)

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі рахують збитки від обстрілу та починають ремонтні роботи

У місті Сміла на Черкащині триває ліквідація наслідків російської атаки. Про це пише начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. Залучена районна...

Заключна гра сезону: “Черкаські Мавпи” виступили проти “Київ-Баскет” (ВІДЕО)

У черкаському Палаці Спорту «Будівельник» відбувся другий матч «бронзової» серії Суперліги Фавбет: «Черкаські Мавпи-Дніпро» - «Київ-Баскет». Інформує власкор ВІККА. Вже...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x