НовиниЧеркащинаНа Черкащині через прапор виник конфлікт між військовим та...

На Черкащині через прапор виник конфлікт між військовим та нардепом

-

- Advertisment -

Нардеп від уманського округу Антон Яценко сфотографувався із прапором Батареї управління та артилерійської розвідки 3 окремої штурмової бригади «Азов». Це фото викликало обурення зі сторони військового черкащанина Дмитра Кухарчука. Він назвав Антона Яценка колаборантом.

Нардеп Яценко заявив, що він отримав цей прапор із рук військового, який служить у цьому підрозділу. А самому підрозділу він, як народний депутат, активно допомагає.

У свою чергу Дмитро Кухарчук, який у складі 3 окремої штурмової бригади «Азов» боронить українську землю, зазначив, що «жодних рішень стосовно передачі прапору зі словами подяки чи будь-яких інших подяк Антону Яценко бригада не приймала».

«У результаті внутрішнього розслідування стало відомо, що людина яка вже переведена до іншої військової частини і не є бійцем 3 ОШБр прийняла самовільне рішення про передачу прапору. Дії Яценка прошу вважати спланованою провокацією, направленою на дискредитацію підрозділу», – зазначив Дмитро Кухарчук.

Депутат Черкаської обласної ради Олег Петренко в коментарях під постом зазначив, що Антону Яценку варто повернути прапор самому, а то «буде боляче». Він виклав лист-звернення Антона Яценка до голови Черкаської ОВА Ігоря Табурця, де просив придбати для  3 окремої штурмової бригади «Азов» автомобілі.

«Допомогти Табурець 3ОШБр мав (як завжди), а Яценку типу прапор…», – підсумував Олег Петренко.

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x