додому Новини Черкащина На Черкащині через пожежі загинуло три людини

На Черкащині через пожежі загинуло три людини

0

На Черкащині за минулу добу трапилося сім пожеж, трьох людей врятувати не вдалося. Про це на сторінці у Facebook повідомляє прес-служба Управління Державної служби України з НС у Черкаській області.

Так, в Умані на вулиці Піонерській загорілася надвірна споруда. Рятувальники Уманської пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу за 15 хвилин. У результаті пожежі вогнем знищено домашні речі, пошкоджено побутову техніку та меблі. Під час огляду будівлі знайшли тіло чоловіка. Причиною пожежі стало порушення правил безпеки під час використання електроприладів.

Ще одна пожежа з загиблими сталася в місті Звенигородка. Там, у підвалі однії з п’ятиповерхівок на проспекті Шевченка. Через необережне поводження з вогнем загинула жінка.

Також пожежа з трагічними наслідками виникла в житловому будинку в селі Вереміївка, Чорнобаївського району. Вогнем знищено ліжко та постільну білизну. Через необережність під час куріння загинув чоловік.

Статистика свідчить про те, що найчастіше жертвами вогняної стихії стають літні люди, а також багатодітні сім'ї, та громадяни, які опинилися в складних життєвих умовах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі під час пожежі квартири постраждав син господаря.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version