додому Новини Черкащина На Черкащині через негоду 24 вантажівки опинилися в снігових заметах (ФОТО, ВІДЕО)

На Черкащині через негоду 24 вантажівки опинилися в снігових заметах (ФОТО, ВІДЕО)

0

Внаслідок негоди на Черкащині рятувальники за останню добу надали допомогу водіям 24 вантажних автомобілів. Про це на сторінці у Facebook повідомляє прес-служба управління ДСНС України в Черкаській області.

Так, рятувальники отримали повідомлення про те, що в селі Гереженівка водій вантажівки не може самостійно завести транспортний засіб через замерзання дизельного палива. Прибувши на місце виклику, ДСНСники допомогли водію, відбуксирувавши автомобіль до найближчої станції технічного обслуговування.

Також, о 22:00 на 210-му кілометрі автодороги "Київ-Одеса" уманські рятувальники надавали допомогу по буксируванню 3-х вантажних автомобілів, які в умовах ожеледиці не могли рухатись самостійно.

Цього ж дня поблизу населених пунктів Деньги та Нова Дмитрівка Золотоніського району, рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини надали допомогу по буксируванню 16-ти вантажних автомобілів, які в умовах ожеледиці не могли рухатись самостійно та перешкоджали руху іншому транспорту.

Загалом, впродовж минулої доби рятувальники допомогли подолати негоду водіям 24-х вантажних автомобілів у місті Черкаси, Золотоніському, Корсунь-Шевченківському, Монастирищенському, Маньківському та Уманському районах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині легковик з малолітньою дитиною в салоні злетів у кювет.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version