додому Новини На Черкащині через коротке замикання сталися дві пожежі (ВІДЕО)

На Черкащині через коротке замикання сталися дві пожежі (ВІДЕО)

0

У Золотоноші та Городищі горіли надвірні споруди через коротке замкнення електромережі. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління ДСНС.

Так, 8 липня о 17:20 в Городищі на території приватного домоволодіння на вулиці 1-го Травня виникла пожежа у надвірній споруді. Рятувальників викликали сусіди, які побачили дим.

До загорання призвело перевантаження в електричній мережі, до якої господиня одночасно підключила пральну машину та кип’ятильник. У результаті пожежі вогнем знищено газову плиту, пральну машину та пошкоджено перекриття споруди на площі 10 квадратних метрів.

Наступного дня, о 02:00 у Золотоноші виникла пожежа в горищному приміщенні надвірної споруди на вулиці Благовіщенській. Вогонь встиг повністю охопити покрівлю споруди та поширитися всередину помешкання, де зберігалися речі домашнього вжитку.

Як з`ясувалося під час попередньої перевірки, причиною пожежі стало коротке замикання на горищі надвірної споруди старої електромережі, яка тривалий час не ремонтувалася.

Джерело: Управління ДСНС у Черкаській області

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version