НовиниНа Черкащині через борг чоловік зарізав та спалив свого...

На Черкащині через борг чоловік зарізав та спалив свого товариша

-

- Advertisment -

У Чигирині 24 березня о 9:00 год поліцейські затримали 42-річного чоловіка. Через борг він п'ять разів ударив ножем свого 44-річного знайомого та потім намагався його спалити, повідомляє "Gazeta.ua".

"За два дні до цього на "102" подзвонили місцеві жителі, що в лісі зі сторони села Суботів горить труп. На місце виїхали наші працівники і пожежники. Неподалік місця були сліди від шин. Тіло чоловіка встигло обгоріти. Взяти зразки відбитків пальців було не можливо. Ми з'ясували, що ні в області, ні в Україні не було заяви про зникнення людини. Наступного дня о 14 годині з'ясували, що загиблий із Чигирина. Жив із матір'ю, розлучений, дружина і двоє дітей живуть у Києві. Він до них періодично навідувався. Як з'ясувалося, він позичив у свого знайомого, теж місцевого жителя, 5 тисяч гривень і 350 доларів. Гроші чоловік мав повернути через місяць, але не віддавав. Знайомий подзвонив, що хоче з ним зустрітися. Привіз його до себе додому. Після вечері, між ними виникла сварка. Господар наніс боржнику п'ять ножових ударів. Пробив серце, нирки і легені. Тіло вкинув у свою "Волгу" і вивіз до лісу. Там підпалив і з місця пригоди зник",  – розповів Gazeta.ua начальник Чигиринського відділення поліції 45-річний Олег Меркулов.

Підозрюваного правоохоронці затримали наступного дня.

"Його дружина того вечора чергувала на роботі, а діти були в її батьків. Після вбивства він дома не ночував. Переховувався в лісі. Ми зробили біля його будинку засідку і вранці затримали. Чоловік був шокований, бо не думав, що так швидко його виявлять. Зараз у СІЗО Черкас. За останній короткий період в Чигирині, це другий подібний злочин. Тиждень тому син вбив матір, хотів спалити її тіло разом із хатою. Він психічно хворий", – додав Олег Меркулов.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині посадили в тюрму чоловіка, який зарізав свою коханку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рятувальники Черкащини ліквідували 8 пожеж на відкритих територіях (ФОТО)

27 травня рятувальники Черкащини вісім разів залучалися на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях області. Про...

Забруднення річки на Золотоніщині: інспекція відібрала проби води

Місцеві мешканці повідомили про забруднення води у річці Суха Згар, розташованій у Золотоніському районі. Про це повідомляє пресслужба Державної...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x