додому Новини На Черкащині броньовик військових не розминувся з "Жигулями"

На Черкащині броньовик військових не розминувся з "Жигулями"

0

У Звенигородці 21 жовтня близько 13 години дня на одному з перехресть міста водій ВАЗ 2108 зіткнувся з броневиком житомирських десантників, повідомляють "Вісті Черкащини".

Як зазначив заступник начальника Звенигородської поліції Сергій Чадний, водій "ВАЗ 2108" їхав головною дорогою. З другорядної виїхав один із "Спартанів". Водій першого транспортного засобу не встиг загальмувати. Внаслідок зіткнення легковик досить сильно постраждав. Водій звернувся за допомогою до лікарів.

Зараз "вісімка"стоїть на штрафмайданчику. Бронемашину забрали у військову частину Житомира. Жодного пошкодження той не зазнав.

За словами інсайдера, КрАЗи їхали зі зброєю на борту. Правоохоронці, які працювали на місці аварії довго не могли вирішити, де подіти бойову машину укомплектовану крупнокаліберним кулеметом, дороговартісною радіостанцією та двома ящиками гранат. Наразі розслідування проводить обласна військова прокуратура.

"Спартан" – бронемашина виробництва Кременчуцького автомобільного заводу. Може вистояти під обстрілом куль набоїв 7,62×51 калібру. Обладнена або 7,62-міліметровим кулеметом, або 12,7-міліметровим.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах п’яний водій вантажівки протаранив автівку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version