НовиниЧеркащинаНа Черкащині бригади енергетиків змагаються за звання найкращих (ФОТО)

На Черкащині бригади енергетиків змагаються за звання найкращих (ФОТО)

-

- Advertisment -

22 травня стартували огляди-конкурси бригад розподільних мереж та оперативно-виїзних бригад ПАТ "Черкасиобленерго". Переможець отримає новий автомобіль. Територіально-регіональні змагання будуть проводитись у трьох регіонах: Лівобережному, Правобережному і Уманському. Попередній відбір команд відбувся у кожному РЕМ окремо. Першим проведення оглядів-конкурсів розпочав Лівобережний регіон. Відкрив змагання голова правління ПАТ "Черкасиобленерго". Про це повідомляє прес-служба ПАТ.

"Бажаю всім районам електромереж показати гарні результати. Адже це – прекрасні змагання, які допомагають самовдосконалюватись, надають можливість працівникам компанії підтримувати високий рівень знань. Дані змагання – це показник нашої готовності до виконання будь-яких викликів. Для нас головне, щоб ви вертались живими та здоровими у свої родини. Пам’ятайте, що вас чекають діти, батьки, дружини. Учасникам бажаю показати якнайкращі результати. Бажаю всім успіху на змаганнях. І нехай переможе найсильніший", – наголосив Олег Самчук.

Конкурс проходив на учбовому полігоні Мошнівської дільниці Черкаського РЕМ. Змагалися бригади Черкаського, Драбівського, Золотоніського, Канівського, Чигиринського, Чорнобаївського та Черкаського міського районів електромереж.

У результаті напруженої, але чесної боротьби, перше місце здобула бригада Черкаського міського РЕМ, а друге – бригада Золотоніського РЕМ. Обидві команди будуть брати участь у підсумкових змаганнях.

Участь у подібних оглядах беру далеко не перший раз. Це дуже корисний і потрібний захід. По-перше, люди трішки відволікаються від буднів, наводять лад у своїх головах. І, окрім того, обмін досвідом – це надзвичайно важливо та корисно. Проведення кожного огляду покращує якість роботи енергетиків, – сказала провідний інженер ОВП Черкаського міського РЕМ Ірина Гончарова.

Найближчим часом проведуть змагання бригад Правобережного і Уманського регіонів.

У фіналі за право першості боротимуться шість команд, які здобудуть перші і другі місця під час територіально-регіональних змагань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський "Азот" виплатить енергетикам борг за сім з половиною років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

На Черкащині виявили браконьєра, який наловив риби на більш ніж пів мільйона гривень

Під час патрулювання прибережної зони річки Сула, у межах села Кліщинці, водний патруль виявив чоловіка, який здійснював незаконний вилов...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x