НовиниНа Черкащині активісти зафіксували масовий вилов риби у Сулинському...

На Черкащині активісти зафіксували масовий вилов риби у Сулинському заказнику (ФОТО)

-

- Advertisment -

17 листопада громадські активісти помітили браконьєрів на трьох човнах, які займалися промисловим виловом риби в Сулинському заказнику, що на Чорнобаївщині. Про це повідомляє черкаський волонтер Володимир Куниця у Facebook.

"17 листопада активісти НВР "Правий сектор", ГО "Автомайдан Черкащини" та ВГО "Громада Рибалок України" біля села Жовнине, Чорнобаївського району, на водоймі в Сулинському заказнику помітили 3 човни, які займалися відкрито промисловим виловом риби серед білого дня – не ховаючись. Сітки спокійно ставилися, через деякий час спокійно знімалися і ця процедура відбувалася кілька разів, поки ці браконьєри не натрапили на потрібний їм косяк риби і не набили човни по максимуму і спокійно вирушили в напрямку риболовецької бригади, ми за ними слідом, тільки берегом", – зауважує Володимир Куниця.

За його словами, на рибригаді було близько 10 човнів, з яких вигружалася риба. Громадські активісти намагалися дізнатися, звідки і них дозволи на риболовлю.

"На рибригаді було близько 10 човнів, з яких вигружалася риба, човни прибували з різних сторін, але нас більш за все цікавили ті 3-и човни, які припливли з заказника. Підійшовши до старшого з них, бо він був у формі, ми попросили пояснити, що тут відбувається: він відрекомендувався сулинським інспектором рибоохорони Мархоцьким і почав викручуватися, що вони 3 човнами знімали браконьєрські сітки в заказнику, документи в нього не заповнені, тому що має добу на їх заповнення, рибу вибиратиме з сіток вдома і потім напише відповідні акти. На його думку, лише в його човні було приблизно 500 кг, ще в двох човнах не менше", – повідомив громадський активіст.

Інспектор втік разом з рибою і своїм човном.

Інших браконьєрів, які залишилися, громадські активісти затримали і викликали правоохоронців для з'ясування обставин.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасця ув’язнили за заперечення вбивств у Бучі та заклики до повалення влади

Проросійські інтернет-агітатори з різних регіонів України отримали реальні терміни ув'язнення. Один з них, житель Черкас, називав «постановкою» вбивства і...

Черкаський спортсмен здобув срібло на чемпіонаті Європи

У хорватському місті Осієк триває чемпіонат Європи з кульової стрільби з малокаліберних видів зброї, який розпочався 20 травня і...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x