додому Новини Черкащина На Черкащині аграрії вийшли на акцію протесту та перекрили дороги (ФОТО, ВІДЕО)

На Черкащині аграрії вийшли на акцію протесту та перекрили дороги (ФОТО, ВІДЕО)

0

В Умані Черкаської та в місті Корець Рівненської областей аргарії вийшли на акції протесту та перекрили дороги. Вони вимагають захисту їх інтересів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Всеукраїнської аграрної ради Денис Марчук.

Напередодні Денис Марчук зазначав, що попереджувальні акції протесту аграріїв з перекриттям доріг розпочнуться у трьох областях країни: м.Умань (Черкаська обл) − пост ДПС, м.Корець (Рівненська обл) − пост ДПС та в с.Прибузьке (Хмельницька обл) − колишній пост ДПС. Також він зазначив, щоб всі, хто запланував подорож, врахували тимчасові незручності на дорогах.

"Шановні громадяни, просимо вашого розуміння за вимушені незручності, зумовлені блокуванням основних автомагістралей країни працівниками села. На цей радикальний крок сільгоспвиробників штовхає податкова політика влади і великих переробних підприємств до влади наближених, які в погоні за мільярдами знищують українське фермерство", − зауважив у соцмережі президент Асоціації виробників молока України Андрій Дикун.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині села залишилися без автобусного сполучення.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version