додому Новини Черкащина На Черкащині 6-річна дівчинка блукала містом, бо мати міцно спала

На Черкащині 6-річна дівчинка блукала містом, бо мати міцно спала

0
ювенальна поліція

Жителька Умані помітила дитину, яка занепокоєна блукала містом, і звернулася до поліції. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Черкаській області.

Це сталося в Умані ввечері 18 січня. Місцева жителька близько 19:00 години помітила в центрі міста 6-річну дівчинку. Дитина була сама, помітно занепокоєна. Уманчанка розпитала малу, що в неї сталося та де батьки. З’ясувалося, що дівчинка гралася на вулиці, поки мама відпочивала випивала в компанії друзів.

Щойно стемніло дитина хотіла потрапити до будинку, однак двері були замкнені і зсередини ніхто не відчиняв. Мати спала й не чула, як стукали. Дівчинку поліцейські відвезли до спеціалізованого закладу.

Жінка, яка помітила дитину, викликала поліцію. Правоохоронці намагалися достукатися до матері, та вона їх не чула, бо міцно спала.

Працівники ювенальної превенції разом із поліцейські реагування патрульної поліції доправили дівчинку до Обласного міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей в Умані.

Того ж вечора, близько 21:00 години, на спеціальну лінію звернувся батько дитини та повідомив про її зникнення. Чоловік розказав, що до нього зателефонувала колишня дружина й просила знайти доньку.

ювенальна поліція

Раніше родина не перебувала на обліку як така, що опинилася в скрутних обставинах. Тепер сім’єю займатиметься служба у справах дітей Уманської міської ради.

Зараз вирішують питання про притягнення матері до адміністративної відповідальності за невиконання нею обов’язків щодо виховання дітей. Жінка має ще одну доньку – 17 років, яка проживає з бабусею.

Читайте також: В Умані чоловікові стало зле після занурення в ополонку.

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version