НовиниНа час АТО у Каневі заборонили феєрверки

На час АТО у Каневі заборонили феєрверки

-

- Advertisment -

Канівська міська рада заборонила використання феєрверків на час проведення антитерористичної операції до завершення особливого стану.

Таке рішення міськрада ухвалила 5 серпня, ідеться на сайті міськради.

Використання піротехніки заборонили "зважаючи на постійну небезпеку відкритої, оголошеної агресії проти України, загрози проведення терористичних актів, частого оголошення жалоби за загиблими в антитерористичній операції українцями".

Котроль за виконанння покладено на Канівське УМВС у Черкаській області, постійну комісію з питань житлово-комунального господарства; транспорту, зв’язку; архітектури та будівництва; економіки та підприємництва та відділ економічного аналізу та інвестицій виконавчого комітету.

Нагадаємо, не так давно феєрверки заборонили і в Черкасах. Міська рада ухвалила рішення, згідно з яким можна буде використовувати салюти вільно лише на три свята: Новий рік (31 грудня – 1 січня), День Незалежності та День міста. В інші дні салюти можна буде використовувати лише за рішенням виконавчого комітету.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x