НовиниЧеркасиНа благодійному аукціоні в Черкасах збирали кошти для безпритульних...

На благодійному аукціоні в Черкасах збирали кошти для безпритульних тварин

-

- Advertisment -

У межах всеукраїнської акції «Щедрий вівторок» у Черкасах пройшов благодійний аукціон «Подаруй мені зиму!», на якому збирали кошти для безпритульних тварин.

Акцію провели, аби якомога більше чотирилапих із вулиці могли провести зиму в теплих стінах Центру прилаштування тварин «Добрі руки», що нещодавно відкрився у Черкасах, та дочекатися своєї нової родини.

«Щедрий Вівторок» – це Всеукраїнський день добрих справ у межах глобального руху Giving Tuesday. Цього дня мільйони людей у всьому світі влаштовують благодійні акції та закликають робити добрі справи», – розповідають у черкаському обласному благодійному фонді «Життя».

Від Черкащини у межах «Щедрого Вівторка» благодійники провели благодійний аукціон подарунків та вражень, які можна презентувати собі або друзям до новорічних свят. Участь у аукціоні взяли переважно жінки і найбільший ажіотаж у черкащанок викликали сезонні «модні» новинки: бафи та шапки від продавця комфортного та стильного одягу і аксесуарів.

Серед незвичайних лотів були «Кіт у мішку» – торги за сувенір-сюрприз та сертифікат на квест від найбільшого квест-центру Черкас із найширшим асортиментом захоплюючих пригод. Ці лоти зібрали найбільше грошей, загальна сума яких склала майже 1500 гривень.

Перші витрати цих коштів уже пішли на порятунок цуценятка, яке приніс волонтерам маленький хлопчик, що пожалів тяжкохворого чотирилапого. Дитина встигла назвати цуцика Пандочкою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у пожежі на Тальнівщині загинула свійська тварина.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x