НовиниЧеркащинаНа автотрасі біля Умані триває капітальний ремонт

На автотрасі біля Умані триває капітальний ремонт

-

- Advertisment -

На обході міста Умань на ділянці км 543+396-км 550+833 автодороги міжнародного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка тривають роботи з поточного середнього ремонту.

Про це повідомляє пресслужба САД у Черкаській області.

Роботи з поточного середнього ремонту ділянки автодороги М-12 проводяться у межах програми Президента України "Велике будівництво" відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2020 року №254. Це останній відрізок на автодорозі М-12 у Черкаській області, який буде відремонтовано у межах проекту Транспортний коридор Go Highway.

Наразі працівниками підрядної організації проводяться роботи із фрезерування старого асфальтобетонного покриття, регенерації конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодний ресайклінг, влаштування верхнього шару основи зі щебенево-піщаної суміші обробленої цементом, влаштування прикромочного лотка та встановлення бортового каменю.

У межах робіт із поточного середнього ремонту ділянки автодороги М-12 буде проведено комплекс робіт: регенерація конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодний ресайклінг, укріплення узбіччя та влаштування водовідведення з проїзної частини автодороги, улаштування основи дорожнього одягу, влаштування додаткових смуг, влаштування дорожнього одягу та з’їздів з дороги з двох шарів асфальтобетону, влаштування нових посадкових та зупинкових майданчиків, влаштування освітлення, влаштування дорожньої розмітки та інформаційних знаків.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Жашківщині стартував ремонт дороги міжнародного значення.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x