додому Новини Черкащина На авто поліції, яке ремонтувала мати депутата, не виявили ремонту

На авто поліції, яке ремонтувала мати депутата, не виявили ремонту

0

На службовому автомобілі ГУНП в Черкаській області, яке ремонтувала фірма матері депутата Черкаської міської ради, не виявили ремонту.

За ознаками кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 191 ККУ (розтрата, привласнення коштів) з листопада розслідується кримінальне провадження, пише "Кропива".

Досудовим розслідуванням встановлено, що відповідно до укладеного договору між ГУНП в Черкаській області та ТОВ "Авто-Мастерок" було виконано технічне обслуговування та поточний ремонт службового автомобіля Volkswagen Passat, за що здійснено оплату у розмірі 58 тис. грн.

Після виконання ремонтних робіт, було проведено технічний огляд автомобіля та встановлено, що заміна запасних частин не проводилася, а акти виконаних робіт не містять відомостей щодо назви виробника та характеристик замінених запчастин.

Договір загальною вартістю близько 380 тис. грн. було укладено у вересні 2019 року. Ним передбачалося надання послуг з технічного обслуговування та поточного ремонту транспортних засобів ГУНП в Черкаській області різних марок.

ТОВ "Авто-мастерок" належить матері депутата Черкаської міської ради від ВО "Батьківщина", голови бюджетної комісії Юрія Тренкіна Людмилі Тренкіній. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, скандальну справу черкаського батьківщинівця розглядатимуть по суті.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version