додому Новини Черкащина На агропідприємствах у Черкаській області потрібні працівники 

На агропідприємствах у Черкаській області потрібні працівники 

1
посівна агро сільське господарство
fakty.com.ua

Весняна посівна кампанія розпочалась на Черкащині. На агропідприємствах відкриті вакансії. Платити обіцяють від 10 до 22 тисяч гривень. Повідомляє Черкаський обласний центр зайнятості.

посівна агро сільське господарство
fakty.com.ua

Функціонування цієї галузі є стратегічно важливим для утримання економіки держави. Усвідомлюючи це, підприємства сфери сільського господарства продовжують роботу попри всі складнощі війни.

Нині аграрії області найчастіше шукають: трактористів, слюсарів-ремонтників, робітників з догляду за тваринами, операторів машинного доїння, тваринників, плодоовочівників, птахівників та механіків.

Заробітна плата фахівців залежить від їх спеціалізації та досвіду роботи. Так, середня заробітна плата птахівника близько 20 тис. грн, механіка – 18 тис. грн, а дохід тракториста може коливатися від 10 до 22 тис. грн.

Рівень оплати праці спеціаліста залежить, у першу чергу, від займаної посади. У сезон польових робіт механізатори та водії можуть заробляти більше. Все залежить від рівня їхньої продуктивності. Досвід, освіта, а також професійні навички також відіграють надзвичайно важливу роль.

Водночас можна обрати якісні вакансії, де роботодавець пропонує підвіз до місця роботи, або ж надає тимчасове житло. Лідером серед таких працедавців в області є  ПРАТ «Миронівська птахофабрика».

До речі, Черкаська обласна служба зайнятості сприяє організації професійного навчання безробітних під замовлення роботодавців. Навчання за професіями сільськогосподарського напрямку можна опанувати, як у закладах освіти області, так і в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Читайте також:

Черкасці із малозабезпечених сімей мають шанс отримати від держави гроші на розвиток бізнесу

1 коментар

  1. Центри зайнятості то вже відстій, їм ще самим треба навчатися, а не спеціалістів навчати. А щодо роботи, так ще трохи зачекайте і керівники підприємств будуть самі працювати замість механізаторів за такі з/п.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version