НовиниЧеркащинаМ’ясо, сири та все до столу: де у Черкасах...

М’ясо, сири та все до столу: де у Черкасах придбати якісні товари за найкращу ціну*

-

- Advertisment -

Щоб пасхальні дні пройшли якнайкраще, готуватися до них треба заздалегідь. Що подати до столу, чим дивувати близьких і де купити кращі продукти? Цим переймається чи не кожна господиня і шукає "той самий" прилавок. Багатий асортимент, доступні та першокласні продукти і, звичайно, відсутність черг. Так, на думку, досвідчених та вибагливих покупців виглядає ідеальний маркет. Відвідувачі черкаського магазину "М’ясний Дім" знають, що вибір та покупку продуктів можна перетворити на задоволення. До того ж, у магазині не забувають і про кулінарну естетику, адже виглядають гастрономічні шедеври дуже спокусливо. Про новинки сезону та товари, що давно завоювали прихильність покупців, дізнавався сайт vikka.ua.

У магазині "М’ясний Дім",  що розташований по вулиці Одеській, 10/1, наголошують, що їхні прилавки багаті товарами на будь який смак та гаманець. А новинок у цьому сезоні вистачить на всіх гурманів.

"Цього року у нас з’явився новий продукт, який я дуже рекомендую, – домашня ковбаса з окороку та підчеревини. Це напівфабрикат, зручний у приготуванні та дуже смачний. Вартує 126 грн. за кг. Також для тих, хто хоче приготувати щось під відкритим небом на мангалі або грилі, підійдуть курячі крильця по 39,45 грн. за кг або стегна по 63,4 грн. за кг", – пояснює директор "М’ясного Дому" Олена Тригубчук.

Вона зазначає, що магазин регулярно отримує товари від фермерських господарств. Вони постачають м’ясні товари, котрих немає на великих підприємствах.

"Закуповуємо для наших прилавків домашнє м’ясо кролів, гусей, качок, індичатину, курятину, перепелине м’ясо, свинину, яловичину, баранину та м’ясо нутрій. Перед підписанням договорів виїжджаємо до виробників. Знайомимося з умовами утримання худоби та птиці, цікавимося, чим їх годують, як здійснюється транспортування сировини і готових товарів", – зазначає фахівець.

Вона підкреслює, що в їх м’ясному та сирному відділах асортимент постійно оновлюється.

"Ретельно перевіряємо товар, щоб не було переобтяження харчовими добавками. Для нас такі деталі дуже важливі. Споживачі довіряють нам і ми повинні виправдати довіру, підтримуючи репутацію "М’ясного Дому" на високому рівні. Водночас виробники приїжджають і до нас, контролюють умови реалізації їх товарів", – поясняє директор.

Магазин працює з 20-ма українськими м’ясокомбінатами, з 4-ма пекарнями. Зі всіма – без посередників.

"Тож і ціни максимально низькі. Тільки одних ковбас у нас більше 800 видів. Є як традиційні сорти, наприклад, московська, докторська, салямі, так і з екстравагантними смаками. Багато копченостей", – зазначає Олена Тригубчук.

Каже, що їхні прилавки не залишать байдужими нікого.

"У нас є дуже оригінальна татарська ковбаса з конини, запечене м’ясо, львівський зельц – і смачний і апетитний на вигляд. Зараз у ковбаси чого тільки не додають – горішки, пепероні, оливки. На будь-який смак. Хтось любить ковбасу з салом, хтось з перчиком, хтось із кмином. Аби покупці не розгубилися – даємо куштувати", – каже фахівець.

Вона радить гурманам брати не один вид ковбас, сосисок чи сирів, а різного потрошку. Каже, що саме так роблять пенсіонери, які навіть з невеликими статками дозволяють собі скуштувати найбільш вишукану продукцію.

"В нашому магазині демократичні ціни. Вартість сосисок в інтервалі від 44 грн. за кг до 120 грн. за кг", – розповідає директор магазину.

У "М’ясному Домі" 300 видів сирів. Справжнє розмаїття. Від традиційного "Російського" до найвишуканіших європейських сортів. Є сири з цікавими додатками: горішками, паприко, цибулею, коріандром, спаржею, гірчицею, перчиком, гарбузом і навіть з лавандою.

"Російський" найбільш популярний. Багато видів овечого сиру, є козячий. Поціновувачі купують Дор Блю, Брі", – кажуть у магазині.

Молоко у магазині продають кращого ґатунку – у скляній тарі.

"Господиням, що хочуть самі виготовляти паски чи щось інше, ми пропонуємо спеціальне масло для випічки по 15 грн. за пачку. Також цього року у нас великий асортимент пасок: українських та італійських", – пояснює Олена Тригубчук.

Безпека споживача понад усе. Тож продавчині закликають покупців правильно зберігати куплений товар удома. Варена ковбаса в упаковці може триматися в холодильнику від 10 до 15 діб. Якщо почали нарізати, то її максимальний термін зберігання скорочується до двох діб.

"Краще брати менше, але частіше. Тим паче, такий товар у нас завозиться двічі на тиждень. Зберігається у відповідних умовах. Сирно-ковбасний відділ – це одна велика холодильна камера. Тут температура 3°С тепла", – розповідає директор магазину.

Також вона звертає увагу на широкий вибір алкоголю, риби, макаронних виробів з Європи та солодощів.

"Від фруктів та овочів, м’яса та риби – до спецій і напоїв. Ми хочемо, щоб людина одразу знайшла все, що їй потрібно і не їздила за продуктами у різні місця. Час у нашому житті – дуже дорогий ресурс. Краще витратити його не на пошуки товарів по магазинах, а на спілкування з рідними, смакуючи з ними якісну та смачну їжу. Для цього ми працюємо без вихідних з 8:00 до 21:00", – зазначає Олена Тригубчук.

Магазин "М’ясний Дім" має тільки три вихідних у світкові дні: Новий рік, Різдво та Паска.

За словами працівників магазину, завдяки зусиллям директора вони можуть не тільки працювати у комфортних умовах, отримувати гідну зарплату, а й стажуватися, отримувати оздоровчі путівки для себе та для дітей. Для працівників "М’ясного Дому" організовані обіди, що готуються на базі  магазину. Крім того, налагоджена волонтерська допомога тим, хто найбільше її потребує.

* Матеріал розміщено на правах реклами

Як повідомляв сайт vikka.ua, цьогоріч черкасцям варто готуватися до подорожчань.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x