НовиниМ’ясо, риба та все до столу: як і де...

М’ясо, риба та все до столу: як і де у Черкасах вигідно придбати продукти*

-

- Advertisment -

У житті спробувати треба все. Якщо не знаєте, з чого почати – йдіть за гастрономічними задоволеннями. Адже тільки в сирі чи ковбасі можна відчути і аромат італійських трав, і смак оливок, і гірчинку індійського перцю. Та не завжди похід за продуктами – приємна справа. Дилему, як зекономити час, гроші та одночасно купити якісний товар – ніхто не відміняв. Де у Черкасах придбати найсмачніше та найкорисніше до столу без великих втрат для гаманця, дізнавався сайт vikka.ua. Допомагали у цьому продавці та покупці черкаського магазину "М’ясний Дім", що розташований по вулиці Одеській, 10/1.

Скільки разів така банальна річ, як похід за продуктами, перетворювалася для споживачів на тягар та квест із пошуку найкращого серед далеко не еталонного товару. Великі супермаркети забирають купу часу. В стандартних міні-маркетах немає широкого вибору товарів. Щоб вибрати гарні продукти на продовольчому ринку, треба бути експертом та знати людську психологію. Адже продавці, як і їх товар, бувають різні.

"Досвідчені знають, наскільки зручнішим стає життя, коли знаходиш "свій" магазин. Коли визначаєшся з місцем, де ти можеш бути впевнений у якості товару та сприятливій ціні", – переконана покупець магазину "М’ясний Дім" Оксана Миколаївна.

Жінка народилася та виросла в селі. Тож знається, за якими критеріями треба обирати свіжі продукти. Особливо прискіплива вона до м’ясних прилавків.

"Інколи купую тут свіже м’ясо. Але його треба готувати. Часу не завжди вистачає. Тож зручніше брати ковбаси, сосиски. Дуже люблю шашлик у цьому магазині. Він вже замаринований", – розповідає черкащанка.

За словами директора магазину "М’ясний Дім" Олени Тригубчук, рецепт шашлику дуже простий – сіль, перець, цибуля, якісне м’ясо.

"Починаючи з весни, люди стараються виїжджати на природу, на дачі. Дістають мангали та грилі. Крім шашлику, який у нас продається по 80,5 гривень, беруть для маринування та запікання крильця. Вони у магазині по 36 гривень за кіло. Ще запікають стегна. Кому що подобається", – розповідає директор магазину.

Вона підкреслює, що в їх м’ясному та сирному відділах товар постійно оновлюється.

"Налагоджуємо контакти з фермерськими господарствами, які можуть забезпечити нас м’ясними товарами, котрих немає на великих підприємствах. У них закуповуємо м’ясо кролів, гусей, індичатину, свинину, яловичину, баранину. Перед підписанням договорів виїжджаємо до виробництва. Знайомимося з умовами утримання худоби та птиці, цікавимося, чим їх годують, як здійснюється транспортування сировини і готових товарів", – зазначає Олена Тригубчук.

Вона каже, що під час дегустації товар не лише випробовується на смак, а й вивчається його запах.

"Щоб не було переобтяження харчовими добавками. Для нас такі деталі дуже важливі. Споживачі довіряють нам і ми повинні виправдати довіру, підтримуючи репутацію "М’ясного Дому" на високому рівні. Водночас виробники приїжджають і до нас, контролюють умови реалізації їх товарів", – поясняє директор.

Магазин працює з 15-ма українськими м’ясокомбінатами, з 4-ма пекарнями. Зі всіма – без посередників.

"Тож і ціни максимально низькі. Тільки одних ковбас у нас більше 100 видів. Є як традиційні сорти, наприклад, московська, докторська, салямі, так і з екстравагантними смаками", – зазначає Олена Тригубчук.

Каже, що їх прилавки не залишать байдужими нікого.

"У нас є дуже оригінальна татарська ковбаса з конини, запечене м’ясо, львівський зельц – і смачний і апетитний на вигляд. Зараз у ковбаси чого тільки не додають – горішки, пепероні, оливки. На будь-який смак. Хтось любить ковбасу з салом, хтось з перчиком, хтось із кмином. Аби покупці не розгубилися – даємо куштувати", – каже фахівець.

Вона радить гурманам брати не один вид ковбас, сосисок чи сирів, а різного потрошку. Каже, що саме так роблять пенсіонери, які навіть з невеликими статками дозволяють собі скуштувати найбільш вишукану продукцію.

"В нашому магазині демократичні ціни. Наприклад, сосиски молочні, які смакують так само, як ще за радянських часів, вартують 76 гривень за кілограм. Сосиски хот-дог – по 55 гривень. Варена ковбаса – від 80 гривень, сирокопчена – від 130. Тож вибір є і для заможних людей, і для тих, хто далеко не все може собі дозволити", – пояснює директор "М’ясного Дому". 

На прилавках із сирами ціни стартують від 95 гривень. Тут також розмаїття. Від традиційного "Російського" до найвишуканіших європейських сортів.

"Російський" найбільш популярний. В залежності від виробника, його вартість різна – і 95 гривень, і 110, і 125 гривень. Є овечий сир, козячий. Більш вибагливі покупці купують Дор Блю, Брі", – кажуть у магазині.

Продавчині закликають покупців правильно зберігати куплений товар удома. Варена ковбаса в упаковці може триматися в холодильнику від 10 до 15 діб. Якщо почали нарізати, то її максимальний термін зберігання скорочується до двох діб.

"Краще брати менше, але частіше. Тим паче, такий товар у нас завозиться двічі на тиждень. Зберігається у відповідних умовах. Сирно-ковбасний відділ – це одна велика холодильна камера. Тут температура 3°С тепла", – розповідає директор магазину.

Також вона звертає увагу на широкий вибір алкоголю, риби, макаронних виробів з Європи та солодощів.

"Від фруктів та овочів, м’яса та риби – до спецій і напоїв. Ми хочемо, щоб людина одразу знайшла все, що їй потрібно і не їздила за різними продуктами у різні місця. Час у нашому житті – дуже дорогий ресурс. Краще витратити його не на пошуки товарів по магазинах, а на спілкування з рідними та приємними людьми, смакуючи з ними якісну та смачну їжу. Для цього ми працюємо без вихідних з 8:00 до 21:00", – зазначає Олена Тригубчук.

За словами працівників магазину, завдяки зусиллям директора вони можуть не тільки працювати у комфортних умовах, отримувати гідну зарплату, а й стажуватися, отримувати оздоровчі путівки для себе та для дітей. Для працівників "М’ясного дому" організовані обіди, що готуються на базі  магазину. Крім того, налагоджена волонтерська допомога атовцям та тим, хто найбільше її потребує.

 

* Матеріал розміщено на правах реклами

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани відкривають садовий сезон

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Золотоноші відкрили офіс підтримки підприємців «Зроблено в Україні»

На Черкащині відкрито ще один офіс ініціативи «Зроблено в Україні». Він розташований у Золотоноші на базі місцевого центру зайнятості....

У Смілі планують піднімати тарифи: що і на скільки зросте

У Смілі, в Черкаській області, комунальне підприємство планує підняти тарифи на водовідведення та водопостачання. Їх мають намір запровадити із...

Цікаве:

Гід із покупки чохла для iPhone 15 Pro Max: як не переплатити?

Смартфон iPhone 15 Pro Max — це не просто...

Полична чи підлогова: яку акустичну систему вибрати для домашнього користування

Прослуховування музики та перегляд фільмів вдома — заняття приємні,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x