НовиниЧеркащинаМузикантка з Черкащини увійшла в трійку найталановитіших піаністів України

Музикантка з Черкащини увійшла в трійку найталановитіших піаністів України

-

- Advertisment -

Вихованка Шполянської дитячої школи мистецтв класу фортепіано Інга Матвієнко стала Лауреатом ІІ ступеня у номінації "Фортепіано-естрадна програма". Здобула перемогу дівчина у ІІІ Всеукраїнському конкурсі піаністів ім. С.С. Прокоф’єва "PIANO.UA". Про це повідомляє прес-служба Шполянської ОТГ.

Конкурс тривав два дні, 13-14 квітня, у місті Києві. До столиці з’їхалися учасники із 30 населених пунктів 18 областей України. Загалом у заході взяли участь 134 учні, яких навчали майстерності гри на фортепіано 97 викладачів.

Захід проводять із метою виявлення талановитих українських музичних виконавців, підвищення виконавської майстерності учнів, студентів і педагогів музичних установ України, підвищення рівня престижу музичних спеціальностей, обміну творчими досягненнями між музикантами.

Оцінювало музикантів кваліфіковане журі, до складу якого ввійшли викладачі Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського та спеціалізованих шкіл. Семеро із дев’яти суддів оцінили виступи Інги на 49,3 бали з 50 максимальних. Таким чином Інга отримала винагороду ІІ ступеня серед багатьох інших учасників із усієї України.

Викладача Тетяну Чебан, яка готувала ученицю до конкурсу, відзначили дипломом за високий рівень підготовки учасників та великий внесок у професійну музичну освіту, а Шполянська ДШМ, Шполянської міської ради ОТГ нагородили дипломом за високий рівень підготовки учасників та великий внесок у професійну музичну освіту.

Як повідомляв сайт vikka.ua, одразу тисяча акторів виступатимуть на сцені в Черкасах.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x