додому Новини Музика, танці, позитив: на Черкащині святкували День Європи (ФОТО)

Музика, танці, позитив: на Черкащині святкували День Європи (ФОТО)

0

Джаз, блюз та запальний рок-н-рол… День Європи в Умані перетворився на фестиваль Вуличної музики, де на трьох локаціях жителів та гостей міста своєю творчістю розважали місцеві вокалісти та запальні хореографічні колективи, повідомляє "Вечірня Умань".

– В Європі часто можна побачити музикантів, які просто так, без будь якого приводу, виходять на вулицю і співають для перехожих, збираючи навколо себе близько сотні людей. Щось схоже відбулось і в Умані, тому особисто для мене цей фестиваль є ще одним маленьким кроком наближення до Європи, – розповідає уманчанка Оля Макаренко.

Протягом усього фестивального дня на території міста діяли три локації: насолодитися джазовими ритмами можна було у "Софіївці". Для любителів важкої музики працювала рок-сцена, а епіцентром музичного флешмобу стала центральна проща міста, де публіку своїм виступом вражали учасники шоу "Х-Фактор" гурт "The Hypnotunez".

– Я пам’ятаю цих хлопців ще з телевізійного шоу, і дуже чекала на їх приїзд в Умань, – розповідає студентка Христина Наумова. – Хедлайнери свята дійсно виправдали всі мої очікування і прокачали публіку на всі 100%. Дуже сподіваюсь, що це не останній їхній візит до Умані.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан запрошують на родинне свято.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version