додому Новини Черкащина Можуть відсторонити від посади: мер Черкас "пересидить" суди у відпустці

Можуть відсторонити від посади: мер Черкас "пересидить" суди у відпустці

0

Ховатись від судів не збирається. Відтак взяв місячну відпустку на період, поки триватимуть розгляди справ у судах. Про це міський голова Анатолій Бондаренко повідомив на прес-конференції, передає кореспондент vikka.ua.

Перше судове засідання з приводу обрання міри запобіжного заходу має відбутись завтра, 10 жовтня о 14:00, а 11 жовтня о 15:30 вирішуватиметься питання про відсторонення міського голови від посади. Бондаренко переконує: ховатись від судів не буде. А поки будуть розглядатись фемідні питання, його обов’язки у виконкомі виконуватиме заступник Ігор Волошин (який, до слова, сам тільки-но приступив до роботи після відсторонення), а в міській раді – секретар Ярослав Нищик.

Вносити заставу за запобіжний захід міський голова не збирається. Каже: необхідних на заставу 415 тисяч гривень просто не має.

"Всі звинувачення, висунуті мені прокуратурою, вважаю політично вмотивованими, – зазначає Анатолій Бондаренко. – Сторона захисту чітко працює, щоб довести мою невинуватість. Я готовий дійти і до європейського суду, якщо треба".

Нагадаємо, днями працівники Черкаської місцевої прокуратури оголосили міському голові Черкас Анатолію Бондаренку підозри одразу по двох статтях: ч. 1 ст. 351 (Перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради) та за ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Як повідомляв сайт vikka.ua, постраждалий депутат орендував авто за кошти черкащан.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version