НовиниЧеркащинаМожуть відсторонити від посади: мер Черкас "пересидить" суди у...

Можуть відсторонити від посади: мер Черкас "пересидить" суди у відпустці

-

- Advertisment -

Ховатись від судів не збирається. Відтак взяв місячну відпустку на період, поки триватимуть розгляди справ у судах. Про це міський голова Анатолій Бондаренко повідомив на прес-конференції, передає кореспондент vikka.ua.

Перше судове засідання з приводу обрання міри запобіжного заходу має відбутись завтра, 10 жовтня о 14:00, а 11 жовтня о 15:30 вирішуватиметься питання про відсторонення міського голови від посади. Бондаренко переконує: ховатись від судів не буде. А поки будуть розглядатись фемідні питання, його обов’язки у виконкомі виконуватиме заступник Ігор Волошин (який, до слова, сам тільки-но приступив до роботи після відсторонення), а в міській раді – секретар Ярослав Нищик.

Вносити заставу за запобіжний захід міський голова не збирається. Каже: необхідних на заставу 415 тисяч гривень просто не має.

"Всі звинувачення, висунуті мені прокуратурою, вважаю політично вмотивованими, – зазначає Анатолій Бондаренко. – Сторона захисту чітко працює, щоб довести мою невинуватість. Я готовий дійти і до європейського суду, якщо треба".

Нагадаємо, днями працівники Черкаської місцевої прокуратури оголосили міському голові Черкас Анатолію Бондаренку підозри одразу по двох статтях: ч. 1 ст. 351 (Перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради) та за ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Як повідомляв сайт vikka.ua, постраждалий депутат орендував авто за кошти черкащан.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Військовий капелан розповів чому Великдень святкують у різні дати (ВІДЕО)

Військовий капелан Володимир Педько розтлумачив, чому щорічно дата Пасхи змінюється. Цьому є дві основні причини, розповідає у програмі “Актуальна...

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x