НовиниЧеркащина"Можу і психанути!": Відверті зізнання найяскравішої пари реаліті "Наречена...

"Можу і психанути!": Відверті зізнання найяскравішої пари реаліті "Наречена для тата" з Черкащини (Фото)

-

- Advertisment -

На українських телеекранах стартує третій сезон романтичного реаліті "Наречена для тата", в якому самотні батьки шукають свою другу половинку.

Напередодні виходу першого випуску "ФАКТИ" поспілкувалися з одним із найяскравіших пар проекту Танею і Юрою Шпільками з Черкащини. Учасники першого сезону змогли не тільки зберегти стосунки, але і стати сім'єю і батьками ще однієї дитини.

Відносини Тані і Юри почали стрімко розвиватися після закінчення реаліті. Таня переїхала з рідних Черкас в будинок до Юрія і його восьмирічного сина Юрчика в село Майданівка. Незабаром закохані зіграли весілля, а рік тому у них з'явився ще однин малюк.

Таня, Юра, що було найскладнішим за весь період проекту?

Таня: Мені було непросто в принципі зважитися на участь у ньому. Потім нервувала, коли мене везли до Юри додому. Все думала: який він, як виглядає, чи з'явиться між нами симпатія? Я боялася побачити невідповідного мені людини – зовні, за духом, і просто за зростом і вагою. Я б відразу це зрозуміла, якби не відбулося конекту. Але, слава Богу, цього не сталося і Юра мені сподобався буквально з першого погляду. Був ще один незабутній момент – фінал, коли нам потрібно було озвучити один одному рішення, залишатися разом чи ні. До сих пір, коли згадую, мурашки по шкірі…

Юра: А я б не сказав, що мені було складно зважитися на участь у проекті. Швидше переживав, хто ж до нас з Юрчиком приїде. Чи не буде ця дівчина прискіплива, чи зможе вона стати частиною нашого життя в селі? Пізніше зрозумів, що зустрів саме таку – розуміючу, з чистою душею. Знаєте, на проекті бувало, що ми з Танею забували про те, що нас знімають, і просто віддавалися почуттям.

Значить, закоханість між вами швидко спалахнула?

Таня: Я не те щоб чекала "хімію". Моя симпатія народжувалася поступово. Але в день фіналу вже відчувала закоханість і впевненість, що далі по життю ми підемо разом.

Юра: Буває, що з першого погляду з'являється лише захоплення, а ось любов приходить з часом. Велика симпатія до Тані у мене з'явилася десь до середини проекту, коли ми роззнайомились і впізнали один одного краще. Сама ж любов народилася, коли почали жити разом після реаліті

Таня швидко знайшла спільну мову з вашим сином?

Юра: Зрозуміло, що влитися в життя дитини, який ріс без мами, складно. Так, Юрчик вміє мовчати і слухати, але характер він теж може показати. Тані довелося запастися терпінням, щоб завоювати довіру сина, але вона це зробила!

Таня: Зрозуміло, самотній молодій дівчині відразу завоювати симпатію 8-річної дитини важко. До моменту нашої зустрічі у нього вже був сформований характер. Але я до Юрчика завжди ставилася з чистою душею і відкритим серцем, з бажанням стати для нього мамою. І дитина це, мабуть, відчувала. Мені хотілося, щоб Юрчик ріс у щасливій повноцінній сім'ї. Моє бажання і допомогло нам зблизитися. А потім у нас з'явився Артурчик, це дало старшому нові почуття.

Як Юра відреагував, дізнавшись, що ви чекаєте дитину?

Таня: Бурхливої реакції або шоку ні у кого не було. Адже ми, можна сказати, планували і дуже чекали цього. Активно займалися питанням.

Юра: Я людина досить стриманий в своїх емоціях. Чесно, чомусь передбачав, що незабаром після весілля ми дізнаємося: Таня в положенні. Звичайно ж, я був радий. У мені росла любов з кожним днем все більше, особливо після першого УЗД.

Кажуть, у вас з Танею було пишне весілля!

Юра: Так, напевно, осіб на вісімдесят. Ми святкували в Звенигородці. До речі, в тому ж барі, який глядачі бачили ще в випусках "Наречена для тата".

Таня: Знаю, що зараз організовують модні виїзні церемонії, але у нас все було інакше і в чомусь простіше. Весілля – традиційна українська. Крадіжка нареченої, гуляння в кафе, пісні, гості. Всі залишилися задоволені і хвалили свято.

Довго довелося притиратися один до одного в побуті?

Таня: Ой, у чомусь ми досі притираємося. Це вічна тема. Але ми намагаємося розмовляти і все обговорювати. Якщо є якийсь незрозумілий момент, пояснюємо позицію кожного і знаходимо компроміс. Адже всі ми різні люди. Головне – поважати і приймати один одного такими, як є. Намагаємося, щоб нам двом було добре.

Юра: Ніде правди діти, я запальний. І якщо запланував собі на день якусь роботу і в ці плани не входять побутові справи, то можу трохи психанути. Але потім видихаю і заспокоююсь. Дякую Тані, що вона підливає мені не масло в вогонь, а воду. Завдяки їй я перестаю нервувати.

Таня: Так, Юра запальний, і, якби я у відповідь теж відразу "вибухала", напевно, у нас нічого б не вийшло.

Ви говорили, що поза проектом навряд чи колись зустрілися б…

Таня: Вірю, що це доля. Адже ми з Юрою народилися і жили в різних куточках України. Юра із Закарпаття, а я з Луганська. Але доля не просто так нас звела. Тому і досить швидко склалися наші стосунки.

Юра: Нам багато говорять, що ми схожі. Думаю, що зустріч була визначена долею. Часто обговорюємо це з Танею. Жартуємо, що проект був створений для того, щоб ми з нею зустрілися.

До сих пір зізнаєтеся дружині в коханні?

Юра: Не можу сказати, що постійно говорю про почуття. Я вважаю, що доводити любов потрібно не словами, а вчинками.

Таня: Юра стриманий в прояві своїх почуттів, це правда, навіть після появи в сім'ї ще одного сина. Він намагається мене балувати. Але мені і самій не складає труднощів сказати Юрі про свої бажання.

Що найважливіше в щасливих відносинах?

Юра: Взаєморозуміння. Коли люди один одного не чують, коли кожен гне свою лінію, немає компромісів, нічого доброго з цього не вийде. Важливо чути один одного і поважати.

Таня: Відразу видно, що ми чоловік і дружина. Я хотіла сказати те ж саме. Важливо одне одного чути, а без поваги тут ніяк. У нас, як і в будь-якій нормальній парі, виникають складнощі. Але тільки через те, що десь один одного не почули. Ми говоримо, виправляємося, йдемо назустріч і таким чином підтримуємо наші теплі відносини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, чемпіон світу з бойового самбо і засновник бійцівського клубу в Черкасах В'ячеслав Василенко став героєм романтичного реаліті-шоу "Одруження наосліп".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x