додому Новини Черкаси “Моя мама втратила свідомість”: у Черкасах через дитячі пустощі на виклик “летіли”...

“Моя мама втратила свідомість”: у Черкасах через дитячі пустощі на виклик “летіли” три бригади екстренки (Відео)

0

У диспетчерську екстренки подзвонила дитина і попросила приїхати швидку до її мами.

Сказала, що її мама захворіла і втратила свідомість, а з роту пішла піна. Поряд нікого не було з дорослих, до сусідів дівчинка не могла вийти, бо двері були зачинені на ключ. Про це розповідає у Facebook речниця Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок.

Диспетчер намагалася дізнатися адресу, бо дівчинка сказала, що живе у Черкасах, біля великого «Делікату», з вікна бачить маленький жовтий магазинчик і дитячий майданчик. Потім таки назвала вулицю й будинок. Дівчинка дзвонила тричі, пообіцяла чекати швидку біля вікна, щоб її було видно. І потім телефон було вимкнено.

Інцидент трапився 29 квітня. За вказаною адресою виїхала бригада екстренки, також екіпаж поліції та рятувальники. У вказаній квартирі проживають люди, які швидку не викликали. Працівники екстрених служб опитали мешканців будинку, але ніхто не знав, де саме перебувала дівчинка.

До самого вечора диспетчер екстренки дзвонила за номером і таки нарешті, коли телефон увімкнули, відповіла жінка. Вона сказала, що не знала, що її дитина гралася і телефонувала в екстрену службу. Повідомила, що вони з іншого міста, приїхали в гості і знаходяться зовсім не за тою адресою. І вона не винна, що її дитина сама набирала «103». Працівники екстренки написали заяву до поліції про хибний виклик. Адже на цей виклик були задіяні фахівці трьох екстрених служб.

Шановні батьки, медики звертаються до вас із проханням розповідати дітям про неприпустимість подібних витівок! Адже, згідно з чинним законодавством, за хибне повідомлення неповнолітніх відповідальність нестимуть їхні батьки.

YouTube video player

Як повідомляв сайт vikka.ua, через сушену рибу молода черкащанка опинилася в реанімації.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version