додому Новини Мотофестиваль під Черкасами зібрав АТОвців та росіян (ФОТО)

Мотофестиваль під Черкасами зібрав АТОвців та росіян (ФОТО)

0

У Черкасах стартував уже 13 Байкер-Фест. На традиційний мотофестиваль "Тарасова гора" з'їхалися зірки та бізнесмени. Відпустку брали навіть бійці АТО із передової на сході, йдеться у сюжеті "Подробностей".

Уже першого дня фестиваль зібрав більше 2 тисяч людей. Серед них чимало іноземців – гостей із США, Польщі, Білорусі і навіть Росії. Щоправда, цьогоріч через війну на Донбасі організаторам довелося більш ретельно відбирати учасників.

"У нас є гості з Росії теж. Вчора одна людина навіть взяла мікрофон і виступила. Всі тепло його прийняли. Я можу тільки констатувати факт, що ми раді всім гостям, але якщо гості адекватні, а не ватяні. Тому, ласкаво просимо", – розповів організатор фестивалю Сальвадор.

"Дуже шкода, що дуже багато хлопців, які на передовій, не можуть сюди потрапити. Хоча дуже багато серед них є двохколесних друзів. Ми небагато, але декілька футболок взяли для хлопців і вручимо там, які такі самі заядлі", – розповів боєць АТО Павло.

Нагадаємо, цього річ мотофестиваль "Тарасова Гора" триває з 4 по 7 червня під Черкасами у селі Чапаєвка на туристичній базі "Придніпровська".

Джерело: Вконтакте/Тарасов Гора. Мотофестиваль

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version