додому Новини Черкащина Морози та перший сніг прогнозують до кінця тижня на Черкащині

Морози та перший сніг прогнозують до кінця тижня на Черкащині

0
zik.ua

Розпочався той період, коли «ще по осінньому волого та вже по зимовому холодно». Вологе атлантичне повітря проникає до нашого регіону із заходу, а морозне – зі сходу.

про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного гідрометцентру.

Завтра, 18 листопада, характер погоди майже не зміниться. На периферії антициклону, який панує над Середньою Волгою, гулятимуть атмосферні фронти циклону, який охопив своїм впливом територію від Скандинавії до Середземного моря.

Переважатиме хмарна погода, часом випадатиме невеликий та мокрий сніг. Місцями можливо утворення незначного шару криги на різних поверхнях, окремі ділянки доріг можуть бути слизькими.

Суттєвих змін у погоді не очікуються до кінця робочого тижня. Температурний фон буде переважно в межах 3 градусів морозу – 2 градусів тепла.

Синоптики радять тепліше одягатися. Звертаємо увагу, що підвищена вологість повітря та навіть слабкий вітер, посилюють відчуття холоду. І це особливо актуально на початку зими, коли організм людини ще не адаптований.

В умовах короткого світлового дня та підмерзання води на окремих ділянках доріг, водіям і пішоходам треба бути дуже уважними та взаємоввічливими.

Як повідомляв сайт vikka.ua, цього тижня черкащани відчують морозну погоду.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version