НовиниЧеркащинаМонополія нам не треба: черкасці просять скасувати рішення виконкому...

Монополія нам не треба: черкасці просять скасувати рішення виконкому про єдиного управителя

-

- Advertisment -

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням переглянути рішення міськвиконкому "Про призначення управителя багатоквартирних будинків".

Просимо повернути СУБи або заключити договори про обслуговування будинків мінімум з трьома підприємствами. Монополії нам не потрібні. Прийшли платіжки за травень, новий управитель обслуговує будинок з 20 травня і виставляє рахунок за 11 днів у 125 грн., в той час як СУБу ми платили 175грн за весь місяць", − зазначив автор петиції Олександр Школьний.

Він також додав, що за ці 11 днів ТОВ "Сантехбудконструкція" нічого не зробило зі своїх обов’язків, однак платівки підняли вдвічі.

"Одне зрозуміло, в "нових" управителів лише є плани на отримання неправомірної вигоди за рахунок підняття тарифу на роботу, яку вони не роблять. І чому ми маємо платити "конторі", з якою навіть договір не підписували", − підсумував Олександр Школьний.

Нагадаємо, що у травні Черкаський міськвиконком затвердив результати конкурсу на визначення управителя багатоквартирних будинків. Згідно з проектом рішення, ним стало підприємство "Сантехбудконструкція", яке має обслуговувати близько 840 багатоквартирних будинків. Відтепер черкасці змушені платити від кількох десятків копійок до десяти гривень за квадратний метр житлової площі.

Зазначимо, що депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький ще місяць тому зареєстрував проект рішення про скасування рішення виконкому, яким був затверджений новий управитель будинків та нові, безпідставно завищені, тарифи.

Так, він закликає черкасців прийти 27 червня на засідання Черкаської міськради та вимагати від депутатів скасування рішення "Про призначення управителя багатоквартирних будинків".

"Нам потрібна ваша допомога. Бондаренко зі своєю більшістю, а саме фракцією "Свобода", "Батьківщина", "Самопоміч" та "Черкащани", будуть блокувати цей проект рішення", − заявив Олександр Радуцький.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутат просить скасувати рішення щодо переможця конкурсу на управителів будинку.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x