НовиниМонастирищинські волонтери вже 28 разів побували в зоні АТО

Монастирищинські волонтери вже 28 разів побували в зоні АТО

-

- Advertisment -

Днями активісти ГО "Народна рада" Монастирищенського району повернулися з чергової поїздки в зону АТО. Загалом же це 28 відрядження волонтерів із гуманітарним вантажем, повідомляє прес-служба ОДА.

Із Монастирища батальйону територіальної оборони "Черкаси", якій дислокується під Волновахою (Донецька область), доставили 3,5 тонни допомоги, зокрема: консервацію, цукор, теплі речі тощо. У цьому підрозділі, а також в окремій 72-ій бригаді, воюють 11 жителів району.

– Оперативно зібрати продукти нам допомогли громади сіл Халаїдове та Степівка. Буквально за один день люди зорганізувалися і принесли все необхідне для військових, – розповідає активіст Руслан Плетінка.

До збору всього необхідного для солдат долучилися фермери, приватні підприємці та підприємства. Так, колектив ПАТ "Монфарм" надав для військових теплі речі, засоби особистої гігієни, картки поповнення для мобільного зв’язку.

Відправила в батальйон з волонтерами теплий одяг та медикаменти Ірина Грисовська, а брати Олег і Валерій Ткаченки передали 4 тис. грн. для придбання зимового обмундирування. Михайло Возний купив для жителя с. Халаїдове Євгена Андрущака, який зараз у зоні АТО, військову форму, бушлат, берці, спальний мішок. Ще одному солдату, Олексію Щербині, активісти придбали та передали кевларову каску, здатну захистити від куль та осколкових поранень. П’ятьом землякам, які перебувають у Волноваському районі, вони привезли посилки від рідних.

Дизпаливом на дорогу волонтерів забезпечив депутат обласної ради Андрій Крохмаль.

Зараз група готується до чергової поїздки на Схід – триває збір продуктів у селах Теолина та Копіювата.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x