НовиниЧеркащинаМолодому судді в Черкасах не надали квартиру

Молодому судді в Черкасах не надали квартиру

-

- Advertisment -

Молодому судді в користуванні членів родини якого перебуває 4 квартири в столиці, відмовили у наданні службового житла в Черкасах.

Суддя Соснівського районного суду Черкас Ярослав Пересунько подав цивільний позов до Черкаської міської ради про забезпечення службовим житлом. Про це пише "Кропива".

Уродженець містечка Тростянець, що на Вінниччині був призначений суддею у вересні 2016 року. Придніпровський районний суд прийняв рішення, яким відмовив у задоволенні позовних вимог колеги в повному обсягу.

Молодий суддя продовжив боротьбу в апеляційній інстанції. Але колеги з Апеляційного суду Черкаської області підтвердили законність рішення суду першої інстанції. Тепер він має право оскаржувати постанову апеляційного суду в касаційній інстанції. Як йдеться в судових рішеннях, суддя змушений користуватися житлом знайомих в Черкасах, які його гостинно надали, але так не може тривати вічно.

Згідно декларації судді у безкоштовному користуванні членами його родини перебуває 4 квартири у м. Києві, які належать його тещі Ользі Савченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині судили чиновницю, яка через релігійні погляди не подала е-декларацію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x