НовиниЧеркащинаМолодіжна збірна України готується до баскетбольного матчу з Францією

Молодіжна збірна України готується до баскетбольного матчу з Францією

-

- Advertisment -

Цієї суботи та неділі 17–18 червня у Черкасах відбудеться знакова подія. На майданчику черкаського ПС "Будівельник" вперше зіграє збірна Франції. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Навіть попри те, що це баскетболісти збірної Франції U-19, у її складі є чимало перспективної молоді з прицілом на рівень клубів НБА у перспективі.

Французи, які готуються до чемпіонату світу у Єгипті, в Черкасах зіграють з талановитим українським поколінням 1997–1998 років народження. В обоймі молодіжної збірної України, яка працює у Черкасах, чимало гравців, що вже мають ім’я. Серед найвідоміших – Святослав Михайлюк, що мав високі шанси піти цього літа на драфт НБА.

Матчі відбудуться у черкаському ПС "Будівельник". Зустріч суботи 17 червня стартує о 18.30, в неділю 18 червня команди мають зіграти о 12.00.

Минулого літа молодіжна збірна України теж проводила у Черкасах два контрольні матчі перед чемпіонатом Європи. Тоді українці зіграли 1:1 проти білоруських одноліток.

Попри доволі широкий список гравців, у Максима Міхельсона є кадрові проблеми. Відразу кілька лідерів молодіжної збірної можуть залишитися поза заявкою на матчі з Францією.

Так, у Святослава Михайлюка важка форма стоматиту, яка не дає йому повноцінно приступити до тренувань у таборі молодіжки. Разом з командою вихованець "Черкаських Мавп" провів лише два тренування. Іван Ткаченко заліковує травму руки. А у Дмитра Скапінцева та Іллі Антоненка ушкодження спини. Є проблеми з пахом і у Мусієнка. Дехто з травмованих зберігає шанс зіграти таки цього вікенду.

Нагадаємо, що матчі Україна – Франція стануть для нашої молодіжної збірної першими контрольними поєдинками у рамках підготовки до чемпіонату Європи, який відбудеться у середині липня на Кріті.

Як повідомляв сайт vikka.ua, вихованець "Черкаських Мавп" провів другий матч на Adidas Eurocamp.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x