додому Новини Черкащина Молодик, який минулоріч у центрі Черкас збив хлопчика з батьком, сяде до...

Молодик, який минулоріч у центрі Черкас збив хлопчика з батьком, сяде до в’язниці

0

3 роки за ґратами проведе 23-річний водій, який у вересні минулого року скоїв наїзд на чоловіка та його 5-річного сина, які переходили дорогу.

Таке рішення напередодні виніс Придніпровський районний суд, йдеться в повідомленні пресслужби Черкаської місцевої прокуратури. 

Феміда визнала водія винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим тяжкі тілесні ушкодження) КК України та призначила покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Нагадаємо, увечері 3 вересня 2019 року на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Митницька у Черкасах сталась ДТП, у якій постраждав 5-річний хлопчик та 26-річний чоловік. Внаслідок наїзду на них "Волги", за кермом якої перебував обвинувачений, хлопчик у дуже тяжкому стані був ушпиталений до реанімації дитячої обласної лікарні. Його батько отримав закриту черпено-мозкову травму та струс головного мозку.

Раніше сайт vikka.ua повідомляв: у Черкасах п’яний водій влаштував перегоди з патрульними.

 

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version