додому Новини Черкащина Молодій мамі з Черкащини потрібна допомога у боротьбі з хворобою

Молодій мамі з Черкащини потрібна допомога у боротьбі з хворобою

0

35-річна Людмила Мирун із Звенигородки перебуває в обласному онкодиспансері. У жінки виявили рак молочної залози. Вона перенесла шість курсів хіміотерапії та дві операції. Невдовзі проведуть третю і додаткових ще три курси хімії. На продовження лікування потрібна допомога. Про це повідомляє Gazeta.ua.

Вперше Людмила захворіла три роки тому. Тоді були проблеми з гінекології. На той час подружжя жило у Фастівському районі. Жінці зробили дві операції і вона пройшла шість курсів хіміотерапії.

"Чоловік мене підтримував, був поряд. Дітей у нас з ним не було 12,5 років. Невдовзі каже, що має коханку, яка від нього вагітна. Ми вісім разів подавали на розлучення, але весь час мирилися. Потім я завагітніла. Всю вагітність чоловік мене зраджував і я на останньому місяці переїхала до батьків у Звенигородку. А до чоловіка перебралася коханка. Нею виявилася моя найкраща подруга", –  розповідає Людмила.

Всі ці стреси негативно вплинули на здоров'я жінки. Вікторію вона народила раніше терміну, а в березні у молодої мами виявили рак молочної залози. Призначили шість курсів хіміотерапії, другу в липні. А після шостого курсу хіміотерапії потрібна буде ще одна операція. Опісля будуть ще три курси хімії і реабілітація.

"В травні я розлучилася з чоловіком. Батьки мої пенсіонери. Доходів ніяких не маємо. Родичі, друзі, знайомі, просто хороші і небайдужі люди допомагали, хто чим міг. Але гроші потрібні й потрібні. Дуже прошу про допомогу, моїй донечці потрібна мама, жива мама", –каже Людмила.

Реквізити для допомоги:

картка ПриватБанку – 4149 4996 4927 0988 (Мирун Людмила Федорівна),

контакти – 097 506 24 58.

Як повідомляв сайт vikka.ua, багатодітній сім'ї, у якої згоріла квартира в Черкасах, необхідна допомога.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version