додому Новини Черкащина Молодій лікарці на Уманщині вручили ключі від квартири (ФОТО)

Молодій лікарці на Уманщині вручили ключі від квартири (ФОТО)

0

У молодої лікарки з Центру первинної медико-санітарної допомоги Уманського району Марини Опаленко – новосілля. Ордер та ключі від квартири, яка знаходиться в селі Піківець, вручив голова Уманської районної державної адміністрації Євген Данченко. Про це йдеться на сайті РДА.

Ця квартира перебуває у комунальній власності району та була передана на баланс Центру ПМСД для виділення саме його працівникам, ремонт здійснювався за кошти районного бюджету в сумі 145 тисяч гривень, які було виділено на сесії районної ради у жовтні 2017 року.

Марина Опаленко займає посаду заступника головного лікаря з охорони дитинства та материнства комунального закладу "Уманський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" Уманської районної ради. Вона працює в галузі охорони здоров’я району з 2011 року. В центрі ПМСД – з січня 2014 року на посаді лікаря-педіатра. З 1 червня 2016 року була переведена на посаду заступника головного лікаря з охорони дитинства та материнства, яку обіймає і зараз.

За словами очільника району Євгена Данченка, забезпечення житлом лікарів дасть можливість залучити молодих спеціалістів та закріпити їх у районі, що в подальшому дозволить покращити якість медичної допомоги населенню.

Це особливо знакова подія для первинної медицини. Адже житло саме для її спеціалістів не виділялося уже кілька десятків років. Про це зазначив головний лікар Олександр Новаківський.

Як повідомляв сайт vikka.ua, п'ятеро дітей-сиріт із Черкащини отримали ключі від квартир.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version