додому Новини Черкащина Молодий черкащанин серед ночі обікрав односельця

Молодий черкащанин серед ночі обікрав односельця

0

Золотоніські правоохоронці знайшли викрадача мотоцикла. Зловмисник вночі пробрався на подвір’я свого односельця та вкрав його транспортний засіб. За вчинене правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУ НП у Черкаській області.

До Золотоніського відділу поліції звернувся 36-річний житель одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що вночі з подвір’я його домоволодіння викрали мотоцикл.

Правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових заходів, здійснили подворові обходи та опитали ймовірних свідків події. В ході проведення зазначених заходів, поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 22-річний односелець потерпілого. Як з’ясувалося, молодик, без відома потерпілого, проник на його подвір'я та викрав транспортний засіб. Тієї ж ночі зловмисник продав мотоцикл за 1600 гривень хлопцеві із сусіднього села.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, уманчанину світить понад чотири роки за крадіжки та грабіж.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version