НовиниЧеркащинаМолодий черкащанин наважився на крадіжку заради цигарок та розваг

Молодий черкащанин наважився на крадіжку заради цигарок та розваг

-

- Advertisment -

За крадіжку з домоволодіння, зловмисника притягнули до кримінальної відповідальності. Ним виявився 18-річний співмешканець сестри потерпілої. Хлопець викрав з її будинку сумочку, бо вважав, що там є кошти, які хотів витратити на цигарки та розваги. Про це повідомляє ГУ НП в Черкаській області.

До чергової частини Драбівського відділення поліції надійшло повідомлення від 21-річної жительки одного із сіл району про крадіжку. Дівчина розповіла поліцейським, що з домоволодіння зникла сумочка, в якій були дві кредитні картки, кошти в сумі 2200 гривень, особисті документи її та її співмешканця.

Правоохоронці, що проводили перевірку по даному факту, під час огляду приміщення не виявили жодного пошкодження в будинку. Від заявниці дізналися, що можливо до крадіжки причетний 18-річний співмешканець її сестри, який того дня позичав у неї енергонагрівач. Дівчина намагалася самотужки повернути викрадене, але він себе причетним до крадіжки не визнавав та при кожній зустрічі втікав від неї.

Поліцейські підозрюваного знайшли на одній із вулиць села. У нього були знайдені викрадені банківські картки. З його слів стало відомо, що молодик в будинок зайшов з дозволу господарів. Енергонагрівач був на кухні. На столі хлопець побачив сумочку і вкрав її. Вважав, що там є тільки кошти, які планував витратити на цигарки та розваги.

Речові докази вилучені та повернуті потерпілій. За даним фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян,  або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині працівник обікрав підприємство, на якому працював.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах стартував проєкт «Моя родина – територія любові»

У дошкільних навчальних закладах міста розпочали серію родинних заходів «Моя родина - територія любові». Цей соціальний проєкт організовує Служба...

У Черкасах вандали розтрощили великодні інсталяції в сквері «Юність» (ФОТО)

У Черкасах вандали потрощили великодні інсталяції, які напередодні свята встановили у сквері «Юність». Через це цікавинки довелося прибрати, інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x