НовиниЧеркащинаМіж селами на Корсунщині відновлюють дороги (Фото)

Між селами на Корсунщині відновлюють дороги (Фото)

-

- Advertisment -

У Корсунь-Шевченківському районі "кладуть" кілометри доріг в селах у межах поточного середнього ремонту та проводять ямковий ремонт.

Про це пише пресслужба ОДА.

Так, близько двох кілометрів нового асфальтного покриття ділянками у 550 та 1450 метрів проклали на дорозі О-240921 Корсунь-Шевченківський – Квітки. На цій дорозі для відновлення обрали найбільш зруйновані ділянки. Найближчим часом їх приведуть до належного стану: встановлять знаки, нанесуть розмітку. Крім того, підрядник проводить експлуатаційне утримання цієї дороги.

Майже півтора кілометри нового асфальту в межах поточного середнього ремонту влаштують на дорозі О-240928 Стеблів – Заріччя – Богуслав. Тут також відновлять дві ділянки у 750 та 550 метрів, а між ними проведуть ямковий ремонт.

"Зараз починаємо перевіряти ремонтні роботи, які стартували на Черкащині, – каже перший заступник очільника області Дмитро Ляшов. – У переліку до ремонту маємо близько 60 об’єктів, тобто 2-3 на один район. Всі їх проінспектуємо у ході ремонтів. Наразі оглянув стан виконання робіт на Корсунщині. Загалом стан доріг у цьому районі чи не найкращий по області. Наразі тут виконуються роботи у Квітковому вартістю в понад 7,7 млн грн та від Стебліва до Богуслава на більш ніж 5,3 млн грн."

Як повідомляв сайт vikka.ua, на межі районів Черкащини відновлюють сторічний вітряк.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x