додому Новини Політика «Між ними є домовленість»: розірвання угоди з «Новою якістю» Радуцький називає маніпуляцією...

«Між ними є домовленість»: розірвання угоди з «Новою якістю» Радуцький називає маніпуляцією (Відео)

0

Розірвання угоди з «Новою якістю» – лише маніпуляція з боку чинного мера Анатолія Бондаренка. У цьому переконаний депутат Олександр Радуцький.

Також він наголошує: між Бортником і Бондаренком є домовленості, вигідні меру перед другим туром місцевих виборів.

«Що відбувається з вивозом ТПВ і негабаритного сміття? Міська влада заявила про те, що буде оголошуватися конкурс і про те, що розривається угода з паном Бортником. Це чергова маніпуляція, розповідає Радуцький у відеозверненні у Facebook. – Бондаренку перед другим туром треба показати, що він бореться з Бортником, але вони домовились. Бортник не підписує ту угоду, яку запропонував йому Бондаренко і міська рада зараз планує подавати в суд. Суд буде розглядати це дуже-дуже довго, майже роками. Тому в цій ситуації угода, яку підписав Бондаренко на 20 років із Бортником, залишається діючою».

Обранець нагадав, що міська влада пообіцяла оголосити новий конкурс. Але Андрій Бортник, не розриваючи угоду на вивіз негабаритного сміття, буде продовжувати брати участь у конкурсі і заявив про те, що це коштуватиме 26 гривень з людини.

Радуцький порахував, у скільки обійдеться вивіз негабаритного сміття «Новою якістю»:

«Якщо ми віднімемо 8 гривень за утилізацію на полігоні, а це така константа, у нас залишається 18 гривень із людини. Коли зробили розрахунки, ціна за куб склала 113 гривень. На даний час Бортник вивозить за 754 гривень. Різниця у 600 грн на кубі, тому тут ми бачимо маніпуляцію і розуміємо, що ціни 26 грн не буде. Бортнику треба тільки зайти в цей конкурс, який під нього починають прописувати. У пана Бортника нема в наявності полігону. Це власність міста і знаходиться вона на балансі комунального підприємства Служби чистоти. Це означає, що наше комунальне підприємство буде і надалі його утримувати, але в умовах буде сказано, що Бортник буде і надалі користуватись цим полігоном».

Так, за його словами, Верховна Рада уже найближчим часом розгляне в другому читанні питання щодо того, щоб відходами, ТПВ та негабаритам займалися виключно комунальне підприємство або те підприємство, яке буде створене муніципалітетом.

«Всі ці дії, які зараз відбуваються, потрібні тільки для того, щоб перед другим туром виправдати себе перед людьми, коли Бондаренко підписав угоду з Бортником, але платіжки будуть надходити і надалі, тому що це є домовленість між Бондаренком і Бортником», – підсумував депутат.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Одарич закликав черкасців не голосувати за Бондаренка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version