НовиниЧеркащинаМихайлюк завершив черговий матч з новим рекордом

Михайлюк завершив черговий матч з новим рекордом

-

- Advertisment -

Знову фантастичний матч Святослава Михайлюка в НБА. Вихованець "Черкаських Мавп" з черговим рекордом завершив матч. Цього разу наш захисник феєрив в українському дербі НБА.

Про це повідомляє пресслужба "Черкаських Мавп".

У матчі "Детройту" проти "Атланти" Михайлюк здобув 25 очок (попередній рекорд був 21 очко), а його команда виграла 136:103. Через травму спини цей матч пропустив ще один українець – центровий "Атланти" – Олексій Лень.

Зазначимо, що Михайлюк провів на паркеті 29 хвилин, набрав 25 очок (4/4 двохочкові, 5/7 триочкові, 2/2 штрафні), зібрав два підбирання, віддав три передачі, виконав одне перехоплення, поставив один блок-шот при двох втратах і трьох фолах. Плюс-мінус +11.

Цим результатом Святослав Михайлюк повторив здобуток легендарного українця – Олександра Волкова. Його рекорд за одну гру в НБА складав 25 очок.

Нагадаємо, Святослав Михайлюк є вихованцем баскетбольної школи "Черкаських Мавп". З 2012 по 2014 рік виступав за черкаську команду. У 2013 також грав за збірну України. До приходу в НБА черкасець виступав у студентській команді канзаського університету "Канзас-Джейхокс". Вже у 2018 році на драфті НБА у другому раунді Михайлюка забрали в клуб "Лос-Анджелес Лейкерс". У 2019 році Святослава вибрали в "Детройт Пістонс", де він грає і зараз.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Михайлюк видав кращий матч в кар'єрі НБА.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан запрошують у Холодний Яр на “Дику гонку” – як це буде? 

18 травня у Холодному Яру відбудеться забіг з перешкодами "Дика Гонка". Усі зібрані кошти буде скеровано на потреби воїнів...

На Черкащині все ще можливі заморозки – Гідрометцентр 

Погоду у місті Черкаси та області формує Скандинавський циклон. Прохолодна температура ще затримається на території регіону, можливі заморозки. Пише...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x