НовиниЧеркащинаМихайлюк допоміг українській збірній перемогти Іспанію

Михайлюк допоміг українській збірній перемогти Іспанію

-

- Advertisment -

Чоловіча національна збірна України з баскетболу в матчі кваліфікації чемпіонату світу 2019 року перемогла в Києві Іспанію. Черкасець Святослав Михайлюк став найрезультативнішим в матчі, набравши 22 бали та виконавши п'ять перехоплень. Про це повідомляє прес-служба БК "Черкаські Мавпи".

Також в матчі приймали участь ще два гравці черкаського клубу: Володимир Конєв провів на паркеті 11 хвилин та набрав 1 бал, а Олександр Кобець відіграв 9 хвилин, проте очок не набрав.

Збірна України одразу почала гру з козирів. Обидва наші гравці НБА, Олексій Лень та Святослав Михайлюк, почали зі "старту". Однак гості вже першим прорвали захист суперника в матчі, майже через півтори хвилини після початку. Лукашов відповів на це влучним триочковим, закінчивши перевагу іспанців у рахунку в першій чверті. Українці до кінця чверті змушували іспанців наздоганяти. Першу 10-хвилинку наші завершили із семиочковим відривом.

На початку другої чверті наші хлопці збільшили перевагу до 11 очок. Така різниця зберігалася більшу частину чверті. Однак два триочкових від суперника вплинули на хід гри. На велику перерву команди пішли за двоочкової переваги збірної України.

Третя чверть не внесла суттєвого перелому в перебіг боротьби. На її початку гості триочковим Паулі вийшли вперед з мінімальною перевагою. Втім Зайцев з перехоплення Михайлюка повернув нам перевагу в рахунку. Іспанці знову відігралися та вийшли вперед. Команди майже до кінця йшли рівно. Лише на останніх секундах ми здобули п’ять очок переваги перед вирішальною четвертою 10-хвилинкою.

У заключній чверті українці продовжували активно йти вперед. Наші кілька хвилин тримали п’ять очок переваги. Влучний триочковий Михайлюка не надовго її збільшив – Родрігес одразу відповів симетрично. Однак триочковий Лукашова з наступним данком Кравцова збільшили нашу перевагу до 10-ти очок за 2:36 до кінця основного ігрового часу.

Остаточно українці вирвалися вперед з ефектним дальнім влучанням Михайлюка за 45 секунд до сирени. Відтак український новачок Лейкерс Святослав Михайлюк став найрезультативнішим у команді. Він приніс українській збірній 22 очка, з них реалізував 5 з 9-ти триочкових.

У підсумку збірна України перемогла в Києві грізну Іспанію з перевагою в 11 очок. Далі українці зіграють з Чорногорією. Поєдинок відбудеться вже 17 вересня на виїзді.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" вдруге поступилися київській команді.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані провели в останню путь молодшого сержанта

Жителі Уманської громади провели в останню путь воїна-захисника - Сергія Олександровича Дахова. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

В Умані водійка Lexus сплутала педалі та знесла паркан

Водійка автомобіля Lexus не впоралася з керуванням, в результаті чого зіткнулася з металевим парканом. Про це повідомляє Уманське районне...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x