НовиниСпортМихайло Бродський: Уряд збирається затвердити рішення про повернення глядачів...

Михайло Бродський: Уряд збирається затвердити рішення про повернення глядачів на трибуни

-

- Advertisment -

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський під час конференції, яка відбулася в PM Hall, поділився очікуваннями від домашнього для чоловічої національної команди баблу в межах відбору на Євробаскет-2022, а також поспілкувався на інші актуальні теми.

Про це повідомляють на сайті ФБУ.

fbu.ua

«У нас буде не дуже звичний формат, приїдуть чотири збірних. На жаль, досі немає глядачів на трибунах, хотілося б, щоб вони прийшли подивитися. Під час моєї останньої розмови з Урядом, отримав інформацію, що вони мають намір 15 лютого ухвалити рішення, що не тільки на концерти будуть пускати 50% глядачів, а й на спортивні події. Для нас важливо, щоб на наші ігри приходили люди.

Ми виживали, але треба жити. Нам вдалося завдяки власникам клубів запросити в Україну багато гравців, які грали за кордоном. Те, що вони всі тут, в Україні, дає можливість запрошувати їх в збірну. Ми вийшли на чемпіонат Європи, але нам важливо вигравати, щоб посісти перше місце, підняти свій рейтинг і на жеребкуванні опинитись у більш високому за рейтингом кошику».

«Мене дуже розчаровує, що в новинах основних телеканалів та сайтів немає інформації про результати наших матчів, спортивних новин, баскетбольних тощо. Не на часі, мабуть. Але вже 30 років не на часі. Добре, що є XSPORT, Setanta Sports, Obozrevatel.

Закінчиться коронавірус, кому потрібно зроблять вакцину. В нашій Суперлізі близько 85% гравців перехворіли, тому, коли я читаю цифри про мільйон перехворілих коронавірусом — це дуже смішно.

Слава богу, що такі спонсори, як Паріматч нас не залишили у важкі часи. Завдяки їхнім грошам, і не тільки їхнім, ми існуємо. В Україні потрібне будівництво інфраструктури, якої майже немає.

Ми розраховуємо на збірну. Восени розпочнуть матчі відбору на чемпіонат світу, сподіваємося, що до того часу зал вже буде повний. Чекаємо всіх на іграх.

Щодо фінансування, то ситуація виправилася, в останні дні грудня держава розрахувалася. Але незважаючи на те, що ми бачимо збільшення в бюджеті фінансування спорту в два рази, насправді цього не сталося. Нам не подобається та формула, яку обрало Міністерство. Все повернулося на ручне керування, нам це не подобається. Хотілося б, щоб держава фінансувала федерації напряму, без Міністерства.

Я впевнений, що держава має взяти до уваги ігрові види спорту, як це роблять в Європі майже всі. Це соціально, це громадянське суспільство і залучає якнайбільше людей до занять масовими видами спорту. Легку атлетику, мабуть, також можна приєднати до цього переліку. Багато що треба зробити, але, на жаль, у нас державницьких людей, які все розуміють, дуже мало».

Як повідомляв сайт vikka.ua, президент ФБУ звернувся до МОЗ з проханням дозволити глядачам повернутися на трибуни.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x