додому Новини Черкащина Митці Черкащини представили виставку до Дня Незалежності України

Митці Черкащини представили виставку до Дня Незалежності України

0

У Черкаському художньому музеї відбулось відкриття виставки робіт Черкаської обласної організації Національної спілки художників України, приуроченої до Дня Незалежності України. Повідомляють на сторінці Музею.

Разом із визнаними митцями, як-от народний художник України Іван Бондар, заслужені художники України Віктор Олексенко, Надія Нікіфорова представлено творчість відомих черкаських митців Володимира Яковця, Олександра Шепенькова, Івана Лавріненка, Лариси Шейх-Афоніної та інших.

До експозиції також увійшли кращі роботи мистецьких родин Черкащини: Народного художника України Миколи Теліженка, його дружини — заслуженої художниці України Олександри Теліженко та їх дочки Олесї Теліженко, а також роботи подружжя Олесі та Романа Кравчуків.

«Художньо виразні живописні роботи, витончені графічні твори, зразки пластичного та народного декоративного мистецтва не залишать байдужим жодного з нас, адже в них втілені роздуми й переживання митців, їхні почуття, оспівування краси рідної землі, мрії та настрої, їхні невичерпні джерела натхнення, пошуки та творчі експерименти, а головне — безмежне прагнення творити прекрасне, наповнювати світ добром,красою та любовʼю» – зазначають на сторінці Музею.

Читайте також:

У День Прапора в Черкасах урочисто підняли стяг і вручили нагороди: як це було (ВІДЕО)

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version