НовиниЧеркащинаМитці Черкащини представили виставку до Дня Незалежності України

Митці Черкащини представили виставку до Дня Незалежності України

-

- Advertisment -

У Черкаському художньому музеї відбулось відкриття виставки робіт Черкаської обласної організації Національної спілки художників України, приуроченої до Дня Незалежності України. Повідомляють на сторінці Музею.

Разом із визнаними митцями, як-от народний художник України Іван Бондар, заслужені художники України Віктор Олексенко, Надія Нікіфорова представлено творчість відомих черкаських митців Володимира Яковця, Олександра Шепенькова, Івана Лавріненка, Лариси Шейх-Афоніної та інших.

До експозиції також увійшли кращі роботи мистецьких родин Черкащини: Народного художника України Миколи Теліженка, його дружини — заслуженої художниці України Олександри Теліженко та їх дочки Олесї Теліженко, а також роботи подружжя Олесі та Романа Кравчуків.

«Художньо виразні живописні роботи, витончені графічні твори, зразки пластичного та народного декоративного мистецтва не залишать байдужим жодного з нас, адже в них втілені роздуми й переживання митців, їхні почуття, оспівування краси рідної землі, мрії та настрої, їхні невичерпні джерела натхнення, пошуки та творчі експерименти, а головне — безмежне прагнення творити прекрасне, наповнювати світ добром,красою та любовʼю» – зазначають на сторінці Музею.

Читайте також:

У День Прапора в Черкасах урочисто підняли стяг і вручили нагороди: як це було (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x