додому Новини Місто розваг: куди можна зводити дитину в Черкасах

Місто розваг: куди можна зводити дитину в Черкасах

0

Захоплюючі атракціони, заплутані лабіринти та прогулянки верхи – юним черкасцям сьогодні пропонують неабиякий спектр розваг, аби було бажання. Сайт vikka.ua підготував перелік місць, куди можна піти з дитиною цими вихідними.

Оновлений зоопарк

За теплої погоди пізнавальним для дітлахів буде відпочинок у Черкаському зоопарку. Там є що подивитися, зокрема і на новий експозиційний комплекс "Земля ведмедів і вовків". На його зведення пішло більше року та близько 20 мільйонів спонсорських гривень. Нині така сучасна експозиція єдина на всю Україну.

Вартість квитків:

Дітям до 3-х років – вхід безкоштовний.

Для дітей від 3 до 16 років – 20 грн.

Вхід для дорослих – 40 грн.

Катання верхи

Для тих, хто любить з тваринами ще й взаємодіяти, підійде прогулянка на конях. Кінно-спортивний клуб у Черкасах пропонує для дітей та дорослих катання верхи та фотосесії з кіньми.

Вартість катання (45 хвилин) – 200 гривень. 8 занять – 1300 гривень.

Оскільки кількість коней обмежена, інструктори попереджають про попереднє бронювання у вихідні дні.

На роликах з вітерцем

Любителям активного відпочинку підійде ролердром в одному із торгових центрів. Оскільки це закритий майданчик, кататися тут можна у будь-яку пору року та за будь-якої погоди.

Прокат роликів коштує 20 грн. Вартість катання коливається залежно від дня тижня. Із п’ятниці до неділі діти катаються за 30 гривень, а дорослі – за 35 гривень.

Окремо оплачуються послуги інструктора: 30 хвилин – 40 грн, 60 хвилин – 70 грн.

Атракціони в лунапарку

Любителям атракціонів прийдеться до смаку лунапарк, який працюватиме в місті до 4 червня. Розрахований парк розваг на екстремалів, але й для дітей віком від двох років знайдуться безпечні забави.

Найдешевші розваги для найменших (тир, батут, дитячий манеж, "паровозик", "вертольотики") коштуватимуть від 30 гривень.

Центр із розвагами

Любителям гральних автоматів, лабіринтів з різними ігровими елементами (з перешкодами, тунелями, гiрками та басейном iз кульок) варто завітати до дитячого розважального містечка площею понад півтори тисячі квадратних метрів, що в одному із торгових центрів. Для проведення сімейних свят там також передбачена кімната, де малюків розважають команди анiматорiв.

До слова, у розважальному центрі діє ранковий тариф. Прийшовши у першу годину роботи (з 10-ї ранку), відвідувачам пропонують розважатися дві години на всіх атракціонах та відеоіграх за 120 гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах відбудеться битва фарбами.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version