НовиниМісто підсобляє грішми телеканалу кандидата в депутати (документ)

Місто підсобляє грішми телеканалу кандидата в депутати (документ)

-

- Advertisment -

Міський бюджет Черкас активно підтримує розвиток невідомого широкому загалу глядачів телеканал Експо-ТВ, пише "Кропива".

Згідно з договорів, оприлюднених на сайті мерії, департамент організаційного забезпечення міської ради перерахував названому телеканалу понад 50 тис. гривень лише цього року. Фінансування здійснювалося згідно програми Черкаської міської ради з розвитку місцевих ЗМІ. Попри велику кількість друкованих, електронних ЗМІ та телеканалів, левову частину, судячи з офіційних даних, отримав саме телеканал Експо-ТВ.

Одним із засновників та власників Експо-ТВ Черкаси є кандидат у депутати до міської ради від Блоку Петра Порошенка Ігор Калашник. Саме він фігурує в типових договорах на надання інформаційних послуг.

Інформаційні послуги надаються з формулюванням "За висвітлення діяльності виконавчого комітету Черкаської міської ради".


Кропива

Інформації про Експо-ТВ Черкаси в інтернеті майже немає. Відомо, що телеканал веде мовлення по кілька годин зранку та увечері в прайм-тайм, канал є у пакеті аналогового телебачення компанії "Воля". Також канал має відеоканал в Youtube. На найпопулярнішу телепередачу "Екпозиція" запрошують депутатів Черкаської міської ради. У липні цього року каналу виповнилося 5 років.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

У Черкасах чоловік вбив знайомого, якого запросив пожити до себе

Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя Черкас, який вбив свого знайомого. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x