НовиниМистецький блог черкаської журналістки потрапив до переліку кращих театральних...

Мистецький блог черкаської журналістки потрапив до переліку кращих театральних медіа країни

-

- Advertisment -

Інтернет-блог «У вирі мистецьких подій» про культурне життя Черкас та області потрапив до переліку кращих всеукраїнських театральних медіа країни минулого, 2019-го, року за версією проєкту «Театральна риболовля».

Авторка блогу, місцева журналістка Ольга Квятковська, вже протягом 5 років висвітлює найгучніші події культурної галузі Черкащини: прем’єри Черкаського Театру Шевченка, кіно, фестивалі, музичні події, літературні презентації та інше.

Facebook / Olya Kvyatkovska

Найбільш «родючим» роком для блогу пані Ольги виявився саме 2019-й: 39 авторських матеріалів, які містять власні враження авторки, коментарі причетних до події людей, інтерв’ю з митцями.

«Найгучнішою подією 2019 року в Черкасах став Книжковий фестиваль «На перехресті культур», відтак 15 матеріалів увійшли до літературної частини блогу: це й інтерв’ю з авторами, і презентації творів, і враження про нові книги. Театральний блок значно скромніший з того моменту, як 1 липня 2015 року сталася пожежа в Черкаському Театрі Шевченка – театральне життя в обласному центрі майже зійшло нанівець. Окрім театральних прем’єр, Черкаси не могли похизуватися ні щорічним фестивалем «Сцена людства», ні цікавими гастролями. Проте авторка блогу все ж приділила увагу театральним прем’єрам 2019 року: «Королева загублених ґудзиків» (реж. Олесь Павлютін); «Олена не прийшла додому» (реж. В’ячеслав Жила); «Прибулець» (реж. Олесь Павлютін), «Жіноча логіка» (реж. Людмила Колосович). Окрім цього є матеріал про показ вистави акторів Черкаського Театру Шевченка Олега Телятника і Олексія Клименка «Діалог під дощем». – йдеться у огляді черкаського облогу на «Театральній риболовлі».

Карантинний 2020-й, до слова, не залишився безмовним у «Вирі мистецьких подій» Ольги Квятковської. Попри культурне затишшя, авторка таки опублікувала майже десяток професійних рецензій та анонсів подій.

Як повідомляв раніше сайт vikka.ua, напередодні у Черкаському театрі заперечили інформацію очільника області

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x