НовиниМисливці за металом поклали око на нові питні фонтанчики...

Мисливці за металом поклали око на нові питні фонтанчики у Черкасах

-

- Advertisment -

Сімнадцять питних фонтанчиків на загальну суму майже чотириста тисяч гривень мають встановити у Черкасах цьогоріч. У травні таке рішення ухвалила сесія міськради і роботи зі встановлення стартували. Проте не встигли всі фонтанчики запрацювати, як до них вже придивляються підозрілі особи з явно злочинними намірами.

Щойно встановили фонтанчик і за Палацом одружень у сквері Симоненка, а жителі прилеглих будинків уже непокояться за його цілісність. Про це пише у себе на сторінці у Facebook черкаський фотограф Маріанна Немченко.

"За інформацією моїх сусідів питний фонтан ось-ось планують спилити вночі невідомі особи. Сусіди, гуляючи із собаками, стали свідками того, як якийсь чоловік постійно крутиться біля нього. Також чули його розмову з кимось, мовляв фонтан на місці, метал дорогий, треба брати. Шкода, що там немає камер спостереження, адже фонтан встановлений у такому місті, що в темряві з ним можна зробити все що завгодно", – йдеться у повідомленні.

Як зазначив у коментарі сайту vikka.ua директор Водоканалу Сергій Овчаренко, встановлюючи фонтани, на підприємстві не виключали ймовірність того, що вони стануть об’єктами полювання мисливців за металом. У зв’язку з цим водоканалівці офіційно звернулися до правоохоронців, аби ті особливо уважно патрулювали місця, де розташовані питні фонтанчики.

Сергій Овчаренко також додає: сенсу викрадати фонтанчики немає, адже зловмисники на них нічого не зароблять.

"Фонтани виготовлені з анодованої сталі – це чорний метал, і він не є цінним. Ймовірно, потенційних викрадачів вводить в оману його колір, адже метал пофарбований під бронзу. Зловмисники тільки витратять свій час та ще й волею ризикуватимуть, а в пункті прийому металобрухту отримають копійки", – зауважує директор підприємства.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах реконструюють старі водограї.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Визнання праці: у Черкасах провели «Свято Подяки» для батьків найактивніших випускників (ВІДЕО)

«Свято Подяки» для батьків найактивніших випускників 2024 провели у Черкасах. Мам і тат волонтерів, лідерів учнівського самоврядування та активних...

Черкащанка постане перед судом за незаконне отримання соцдопомоги на суму майже 450 тисяч

Прокурори направили до суду обвинувальний акт проти жительки Черкас, яка шляхом обману заволоділа бюджетними коштами. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Відмінності між iPhone 12 Pro та iPhone 13

Постійна еволюція ринку смартфонів виділяє дві перлини серед флагманських...

З іграшками і малюнками у Черкасах вшанували пам’ять загиблих дітей внаслідок російської агресії

Департамент соціальної політики спільно з соціальними установами провели акцію...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x