додому Новини Черкащина Міський голова разом з однопартійцем зривали агітплакати "тарифного майдану", – очевидці (Відео)

Міський голова разом з однопартійцем зривали агітплакати "тарифного майдану", – очевидці (Відео)

0

Усі агітаційні плакати "тарифного майдану", які стосуються безпосередньо мера та черкаських "батьківщинівців", – геть. За зриванням паперової інформації були помічені міський голова Черкас та депутат міської ради.

Про це кореспондентам телеканалу ВІККА повідомив один з охоронців наметового містечка, яке розкинулось під стінами черкаської мерії. Чоловік сам став очевидцем такого вчинку очільника міста. Інцидент, каже, трапився 14 січня близько шостої вечора.

"Зайшов у намет чую звук такий, як плакат здирають. Виходжу – бачу кілька чоловіків стоять, солідно одягнених, видно, що не хулігани. Підійшовши поближче, я побачив, що це мер Анатолій Васильович і другий, здається, Тренкін Юрій. Решта – не знаю, хто ще з ними був", – переповідає охоронець "майдану" Сергій Дорошенко.

Каже, міський голова чемно привітався і почав збирати деякі плакати. Обирав ті, де, мовляв, написана неправда.

"Той, де написано: "Вони вбили журналіста", потім "Юля, забери від нас брехуна Толю". І ще на щитах кілька фотографій, там, де йдеться про незаконні газові заправки мера, кіоски депутатів від партії "Батьківщина". Повирізали обличчя свої, сказали "Привіт начальству" і пішли", – згадує пан Сергій.

Свідком візиту міського керманича на "тарифний майдан" став і колега Сергія – ще один охоронець Олександр Крівцов. Чоловік пригадує й попередні випадки, коли стенди активістів нівечили невідомі.

"Ці плакати стоять майже два місяці. Спочатку було тихо, а потім одного разу була ситуація ввечері десь о годині сьомій приїхав мер, потім кілька депутатів… Погоріло нагорі світло. Потім вони виходять, подивились на агітаційні плакати, посиділи ще хвилин 15 у машині й поїхали. А вночі о 2-й годині прийшов невідомий і порвав плакати", – розповідає пан Олександр. Тоді мітингувальники викликали на місце події полісменів.

Отримати коментар з приводу таких звинувачень в самого очільника міста кореспонденти vikka.ua не змогли: мер так і не відповів на наш дзвінок.

Сайт vikka.ua також повідомляв: минулих вихідних на "тарифний майдан" у центрі Черкас знову напали невідомі. Пізніше в "Партії вільних демократів" заявили: вже встановили особу одного з нападників.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version