НовиниЧеркащинаМіський голова разом з однопартійцем зривали агітплакати "тарифного майдану",...

Міський голова разом з однопартійцем зривали агітплакати "тарифного майдану", – очевидці (Відео)

-

- Advertisment -

Усі агітаційні плакати "тарифного майдану", які стосуються безпосередньо мера та черкаських "батьківщинівців", – геть. За зриванням паперової інформації були помічені міський голова Черкас та депутат міської ради.

Про це кореспондентам телеканалу ВІККА повідомив один з охоронців наметового містечка, яке розкинулось під стінами черкаської мерії. Чоловік сам став очевидцем такого вчинку очільника міста. Інцидент, каже, трапився 14 січня близько шостої вечора.

"Зайшов у намет чую звук такий, як плакат здирають. Виходжу – бачу кілька чоловіків стоять, солідно одягнених, видно, що не хулігани. Підійшовши поближче, я побачив, що це мер Анатолій Васильович і другий, здається, Тренкін Юрій. Решта – не знаю, хто ще з ними був", – переповідає охоронець "майдану" Сергій Дорошенко.

Каже, міський голова чемно привітався і почав збирати деякі плакати. Обирав ті, де, мовляв, написана неправда.

"Той, де написано: "Вони вбили журналіста", потім "Юля, забери від нас брехуна Толю". І ще на щитах кілька фотографій, там, де йдеться про незаконні газові заправки мера, кіоски депутатів від партії "Батьківщина". Повирізали обличчя свої, сказали "Привіт начальству" і пішли", – згадує пан Сергій.

Свідком візиту міського керманича на "тарифний майдан" став і колега Сергія – ще один охоронець Олександр Крівцов. Чоловік пригадує й попередні випадки, коли стенди активістів нівечили невідомі.

"Ці плакати стоять майже два місяці. Спочатку було тихо, а потім одного разу була ситуація ввечері десь о годині сьомій приїхав мер, потім кілька депутатів… Погоріло нагорі світло. Потім вони виходять, подивились на агітаційні плакати, посиділи ще хвилин 15 у машині й поїхали. А вночі о 2-й годині прийшов невідомий і порвав плакати", – розповідає пан Олександр. Тоді мітингувальники викликали на місце події полісменів.

Отримати коментар з приводу таких звинувачень в самого очільника міста кореспонденти vikka.ua не змогли: мер так і не відповів на наш дзвінок.

Сайт vikka.ua також повідомляв: минулих вихідних на "тарифний майдан" у центрі Черкас знову напали невідомі. Пізніше в "Партії вільних демократів" заявили: вже встановили особу одного з нападників.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x